OGLASIO SE MIKI MEĆAVA NAKON PRIČA DA JE POBEGAO IZ BOLNICE: Jedan doktor se nije slagao sa tim, ali ja sam otišao

Novosti online

13. 07. 2020. u 21:41

VEČERAS oko 18.30 časova iz Kovid bolnice "Arena" bez odobrenja i bez zaštitne opreme izašao je Milan Obradović (58), poznatiji kao Miki Mećava.

ОГЛАСИО СЕ МИКИ МЕЋАВА НАКОН ПРИЧА ДА ЈЕ ПОБЕГАО ИЗ БОЛНИЦЕ: Један доктор се није слагао са тим, али ја сам отишао

Foto Facebook

Nakon priča da policija traga za njim, oglasio se i on, a evo kako se oseća:

- Danas mi je bilo normalno da idem, 14. dan. Normalno sam izašao. Ja sam otišao u Arenu, samoinicijativno. Inače sam dobio odobrenje da idem kući u samoizolaciju. Ja sam se normalno prijavio doktorima, sve normalno, bio je jedan doktor koji se nije slagao sa tim. Ali ja sam otišao jer je sve kako valja. Bolje mi je, kako ne. Ja sam hteo moje kući da poštedim, da se moji ne bi selili iz jednog u drugi stan, tako da sam na svoju inicijativu otišao u Arenu, a inače sam dobio odobrenje da idem kući. Terapiju svakako nisam primao, tako da ću se sutra javiti, i biće sve u redu. Bio je jedan doktor koji se nije slagao sa tim da ja idem, ali ja nisam mogao da ugrožavam svoje zdravlje" rekao je Mećava.

Podsetimo, Miki se pre nekoliko dana javio iz bolnice, rekavši tom prilikom da mu je mnogo teško i da kroz ovako teško iskustvo nikada nije prošao. Nekoliko dana kasnije je u emisiji uživo, apelovao na ljude da se čuvaju i da budu savesni, ali izgleda nije izdržao da ostane disciplinovan.

(Pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (2)