OD SVAĐE DO SVADBE: Pomirili se Luna i Marko

V. N.

10. 05. 2020. u 19:39

ZADRUGARI Luna Đogani i Marko Miljković uspeli su da nađu zajednički jezik u noći između subote i nedelje i da pređu preko svih problema koji su nastali u njihovom odnosu u proteklom periodu, pa su se pomirili i obnovili vezu.

ОД СВАЂЕ ДО СВАДБЕ: Помирили се Луна и Марко

Foto: Pink printskrin

Podsetimo, Marko je blogerku uhvatio u laži kad je reč o njenom odnosu sa Nenadom Sinđelićem Gastozom, a u subotu je rekao kako je primetio da se Gagijeva ćerka sviđa Mensuru Ajdarpašiću. Zatim su se njih dvoje sporečkali za crnim stolom, a ona mu je prebacila i zbog druženja sa Jelenom Pešić. Kako se više ne bi svađali pred ostalim ukućanima, oni su se osamili i razgovarali, a onda je palo pomirenje.

Luna i Marko su počeli da se ljube, a ubrzo čak i da pominju planove za svadbu. Već su odabrali Anu Korać i Davida Dragojevića za kumove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu