Posle četiri godine Anđelina otvorila dušu: Evo zašto je ostavila Breda

Novosti online

20. 06. 2020. u 12:11 >> 10:56

После четири године Анђелина отворила душу: Ево зашто је оставила Бреда

Foto: Instagram

Prošle su četiri godine nakon što je Anđelina Džoli podnela zahtev za razvod od Breda Pita. Glumica je u intervjuu za "Vogue India" ispričala zašto je rešila da ostavi slavnog glumca. Kako je navela, to je uglavnom zbog njihove dece.

- Razdvojila sam se za dobrobit svoje porodice. Bila je to ispravna odluka - rekla je Anđelina za ovaj magazin i nastavila:

- I dalje se fokusiram na njihovo iscjeljenje. Neki su iskoristili moje ćutanje i deca vide laži o sebi u medijima, ali podsećam ih da znaju svoju istinu i svoje vlastite umove. U stvari, oni su šestoro jako hrabrih i jakih mladih ljudi - rekla je glumica.

Anđelina je pričala i odganjanju svoje dece Medoksa, Paksa, Zahare (Anđelinina i Bredova usvojena deca), Šajlo, Vivijen i Noksa (Anđelinina i Bredova biološka deca).

- Ono što je važno je govoriti otvoreno o svemu tome. "Usvajanje" i sirotište pozitivne su reči u našem domu. Sa usvojenom decom ne mogu da razgovaram o trudnoći, ali detaljno im govorim o tome kako sam ih pronašla i kako ih je bilo pogledati u oči prvi put... Jako sam blagoslovlena što sam dobila dozvolu da budem njihova mama. Svakodnevno sam zahvalna - rekla je glumica, a prenosi Index.hr.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)