TRESLA SAM SE: LJupka Stević završila na poligrafu otkrila detalje iz policije - „Sumnjali su na mene“

Novosti onlajn

25. 06. 2024. u 22:55

LjUPKA STEVIĆ preživela je pravu traumu kada su joj provalnici čak tri puta opljačkali stan, zbog čega je bila podvrgnuta poligrafskom testiranju.

ТРЕСЛА САМ СЕ: Љупка Стевић завршила на полиграфу открила детаље из полиције - „Сумњали су на мене“

Foto: Printskrin

Ona je imala tu nesreću da joj u proteklih nekoliko godina u više navrata odnesu vredne stvari, a sada je ispričala kako su sumnjali da je prvu provalu sama organizovala. Kako kaže, doživela je neprijatnost kada su je osumnjičili da je učestvovala u provali i odnošenju vredne muzičke opreme.

–  I danas vučem traume da ću nekoga zateći u stanu, rasturene stvari i haos. Svaki put kada otključam vrata plašim se šta ću da zateknem unutra. Tri puta sam imala provale. Prvi put kada su mi obili stan, on nije bio obezbeđen, nekako su ušli. Tada sam završila na poligrafu, policija je mislila da je rađeno iznutra. Da sam ja nekome otvorila vrata, da uđe i dozvolila da mi iznese svu muzičku opremu. Sumnjali su da sam samu sebe opljačkala. Policija je želela da to odmah stavi po strani, ponudili su mi poligraf. Pristala sam jer mi je to delovalo interesantno – navodi Ljupka, koja je tek kada je došla u policijsku stanicu i sela za poligraf shvatila koliko je situacija u kojoj se nalazi ozbiljna i nimalo bezazlena:

Foto: ATA images

–  Kada sam došla u policiju, počela sam da se tresem. Uhvatili su me i trema i strah. Bila sam u 29. novembru, prikačili su me i čitali pitanja. Sve sam regularno prošla. Nikada nisu pronađeni ljudi koji su to uradili. Nikada nije pronađeno moje lično oružje koje mi je ukradeno iz stana. Kao i moja muzička oprema, koja je dosta vredela. Treći put kada sam opljačkana uhvatili su počinioce, ali oni su pušteni jer nije bilo čvrstih dokaza da su to počinili. Nadam se da je treći put bio i poslednji put da sam opljačkana. Sada to ne može da se desi jer je moj stan obezbeđen maksimalno – ispričala je svojevremeno pevačica.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ATENTAT NA DONALDA TRAMPA - SVI DETALJI: FBI saopštio da se napad se tretira kao potencijalni teroristički čin (FOTO/VIDEO)