POGLEDAJTE - SNIMAK ZVERSKOG NAPADA: Brutalno pretučen poznati glumac (VIDEO)

Novosti onlajn

02. 01. 2024. u 19:53

DANAS je u Los Anđelesu zabeležen napad na poznatog glumca Ijana Ziringa, poznatog po ulogama u serijama "Beverli Hils" i "Sharknadoo".

ПОГЛЕДАЈТЕ - СНИМАК ЗВЕРСКОГ НАПАДА: Брутално претучен познати глумац (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Naime, sa snimku koji je objavili američki tabloidni mediji može se videti nekoliko motorista koji napadaju glumca na ulici, dok se on hrabro brani od njihovih napada. Incident je izazvao veliku pažnju medija i prolaznika, a policija je dobila prijavu o napadu, a Ziring je naveden kao žrtva.

Očevici su bili u šoku zbog onoga što su videli na ulici. Dok su pojedini mislili da je možda reč o snimanju, drugi su bili svesni ozbiljnosti situacije i nisu želeli da se mešaju. Mediji su odmah reagovali na ovaj incident, prenoseći informacije o napadu na poznatog glumca i spekulišući o mogućim razlozima ovog nemilog događaja.

Odmah nakon objavljivanja snimka, javnost je reagovala pružajući podršku glumcu i osuđujući napad na njega. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog bezbednosti javnih ličnosti i istakli važnost reagovanja nadležnih organa kako bi se slični incidenti sprečili u budućnosti.

Ijan Ziring je američki glumac rođen 30. marta 1964. godine u Njuarku, Nju Džerzi, SAD. Postao je najpoznatiji po svojoj ulozi Stiva Sandersa u popularnoj televizijskoj seriji "Beverly Hills, 90210", koju je igrao tokom većeg dela devedesetih.

Takođe, stekao je prepoznavanje po glavnoj ulozi u filmu "Sharknado" iz 2013. godine, koji je postao izuzetno popularan zbog svoje apsurdne premise o tornadu punom ajkula.

(Republika)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)