PREMINULA VODITELJKA I GLUMICA: Imala je 64 godine, borila se sa opakim tumorom, a njena deca su objavila tužnu vest

Novosti online

21. 11. 2023. u 20:00

TV voditeljka i glumica Anabel Džajls preminula je nakon što joj je u julu dijagnostikovan tumor na mozgu, saopštila su njena deca.

ПРЕМИНУЛА ВОДИТЕЉКА И ГЛУМИЦА: Имала је 64 године, борила се са опаким тумором, а њена деца су објавила тужну вест

Foto: Instagram

Anabel je preminula juče mirno u bolnici Martlets u Houvu.

Njena deca, Moli i Ted, odali su počast svojoj majci, kojoj je u julu ove godine dijagnostikovan tumor mozga u 4. stadijumu.

U saopštenju, deca Anabel Džajls su rekla:

- Teška srca vas obaveštavamo o smrti naše neverovatne majke, Anabel Džajls, koja je mirno preminula juče popodne u bolnici Martlets u Houvu. U julu, mami je dijagnostikovan glioblastom 4. faze, brzorastući i veoma agresivan maligni tumor mozga. U četiri meseca koja su usledila, pokazala je izuzetnu otpornost i snagu, uprkos operaciji na mozgu i nebrojenim radioterapijama. U svojim poslednjim nedeljama, bila je strastvena u podizanju svesti o Glioblastomu, otelotvorujući njenu doživotnu posvećenost pomaganju drugima. Mama je zaista bila jedinstvena, enigma za one koji su privilegovani da dele njen život. Verna svojoj prirodi, održala je dobro raspoloženje i zadržala svoju brzu duhovitost do samog kraja. Njen humor i smeh ostaviće nas inspirisanim da živimo život punim plućima, baš kao što je to uvek činila. Zahvaljujemo vam na ljubavi i podršci i ljubazno vas molimo da poštujete našu privatnost u ovom izazovnom trenutku. Umesto cveća ili drugih poklona, bili bismo zahvalni na donacijama za bolnicu Martlets, čija je izuzetna briga bila veliki izvor utehe tokom ovog putovanja. Srdačno hvala, Moli & Ted.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024