LEPA BRENA ODUŠEVILA SVE PRISUTNE: Pojavila se u nesvakidašnjem izdanju i poslala snažnu poruku (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

08. 11. 2023. u 22:25

FOLK DIVA Lepa Brena večeras je održala promociju novih prozvoda kompanije "Lady B".

ЛЕПА БРЕНА ОДУШЕВИЛА СВЕ ПРИСУТНЕ: Појавила се у несвакидашњем издању и послала снажну поруку (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images

Tim povodom pevačica se pojavila u crno-crvenom odelu i malo je reći da je oduševila prisutne, na leđima joj piše "Budi dama", i time poslala jaku poruku.

Foto: ATA images

Sa čarapama je, prethodno, postigla veliki uspeh, ali tu očito ne planira da se zaustavi. Za sve dame, pa tako i one sa scene, stvorila je još nekoliko stvari kojima najbolje i najlakše mogu da prikriju nepravilnosti koje ih muče, za sezonu 2023/24.

Foto: ATA images

-Od celulita, preko vena, do kapilara, sve nestaje kao rukom odnešeno – objasnila je Brena o naglasila zbog čega se upustila u ovaj poslovni poduhvat.

Foto: ATA images

-Moja najveća, životna želja, pored toga što se bavim šoubiznisom i pevanjem, bila je da napravim za dame koje uvek imaju neki problemčić, rešenje. Nigde ne postoji nit savršena noga, niti telo, ali ono što mogu da garantujem jeste da naše čarape daju svakoj dami savršenu nogu bez celulita, vena i kapilara – istakla je diva.

Foto: ATA images

Lepa Brena, naime, još „mnoge je karte bacila na sto“ – među novitetima je i rešenje za žene koje dugo stoje, sede, koje često putuju avionom, ali i one koje ne vežbaju.

U izazovnom bodiju, između ostalog, ona se i sama fotografisala, ali nije baš naišla na odgovor kom se nadala.

- Slikala sam se u bodiju i taj seksi bodi, kada sam pokazala mojim muškim članovima, oni su rekli da je to možda malo previše ogoljeno, međutim, smatram da ću ipak te fotografije da objavim. A moj favorit? Za koncerte nosim „selebriti“ čarape od 70 dena u kojima vam se ne vidi ništa, kada putujem tu su „flaj“ i nosim čarape za skidanje celulita i masnih naslaga – otkrila je ona, koja je sa svojim poznatim kupcima i te kako u kontaktu, te provereno zna da su i one prezadovoljne svime.

-Mi žene smo najnežnija bića na planeti, ali možemo da budemo i malo drugačije, grube, snažne. Znači, prema čarapama se treba odnositi kao i prema ženi, nemojte nikada biti previše grubi prema njima (smeh). Postoji granica dokle možemo da izdržimo. Isto je i sa čarapama – završava Brena.

Foto: ATA images

Svojim dolaskom ogromnu podršku prižila joj je i snaja Aleksandra Prijović.

Foto: ATA images

Aleksandra je otkrila u kakvom je raspoloženju nakon sarajevskih koncerata, ali i dala svoj sud o novoj kolekciji veša porodice Živojinović.

- Super sam, odlično sam raspoložena. Odmorna sam. Moram da kažem da na sebi imam novu liniju „Lady B“, zapravo bodi. Upućena sam u svaki detalj kolekcije i želim da im čestitam jer znam koliko su truda i vremena uložili u sve ovo. Jako sam srećna zbog njih –rekla je Aleksandra i dala svoje mišljenje o novoj kolekciji porodice Živojinović.

Foto: ATA images

- S obzirom da je novu kolekciju radila Filipova sestra Iva, koja je fonomenalna, kad mi je donela i čim sam videla šta je uradila rekla sam joj „Bravo, svaka čast“ – izjavila je pevačica, a na pitanje da li bi se i sama jednog dana upustila u novi biznis, odgovorila je:

Foto: ATA images

-Pored pevanja jako teško, ali to se nikad ne zna šta može da sutra da se desi.

Aleksandra je prokomentarisala i novu kolekciju veša koju je Brena prezentovala večeras na modnoj reviji i istakla da je već skoro sve isprobala.

– Znate da oni rade u saradnji sa najboljim firmama širom sveta, tako da su vrhunski materijali. Dok ne probaš, ne možeš da znaš. Ja sam probala i znam kako je, žene trebaju svakako da probaju i vide o čemu se radi- izjavila je mlada zvezda a na pitanje da li bi bila model za novu kolekciju veša koju je dizajnirala i Filipova sestra, odgovorila je:

Foto: ATA images

- Što da ne? Nismo pričali o tome, ali pristala bih! Nisam stigla sve da isprobam, ali neke jesam. Filipu se dopada sve što obučem, uostalom kom muškarcu se ne bi dopalo? Sve što Filip donese, odmah probam. Sad sam u dobroj formi i sve što obučem mi dobro stoji – istakla je pevačica.

Svojim dolaskom ogromnu podršku pružili suprug Boba Živojinović.

Foto: ATA images

Došle su i druge poznate ličnosti:

Foto: ATA images

- Jovana Joksimović

Foto: ATA images

- Aco Pejović

Nema sumnje da će Brena i ovim poduhvatmo ostvariti veliki uspeh.

Foto: ATA images

Kompletne intervjue sa Brenom i sa Aleksandrom, kao i atmosferu sa događaja, pogledajte u nastavku, u videu ispod:

BONUS VIDEO:

"NOVOSTI" INTERVJU: Aca Regina otkrio sve o saradnji sa Filharmonijom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)