PREPOZNAJETE LI MUZIČARA SA SLIKE? Detinjstvo mu je obeležio niz tragedija, a danas je uspešan i vlada scenom

Novosti onlajn

21. 07. 2023. u 22:55

MUZIČARi glumac Đorđe David prepoznatljiv kao jedini roker u žiriju muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ nije uvek birao stajlinge u svom danas prepoznatljivom buntovnom i muzičkom stilu.

ПРЕПОЗНАЈЕТЕ ЛИ МУЗИЧАРА СА СЛИКЕ? Детињство му је обележио низ трагедија, а данас је успешан и влада сценом

Foto: Printskrin Instagram/djordje_david

Isplivala je fotografija na kojoj pevač nosi leptir mašnu, a mnogi će teško zamisliti da će ovaj na slici smeran mladić postati zvezda koja suvereno praši rok scenom prenoseći neverovatno jaku energiju na koncertima.

Foto: Printskrin Instagram/djordje_david

-Godina 1988… slavlje neko beše …. koliko li se vas još nije ni rodilo te godine …. retka slika sa „leptirkom“… – poručio je Đorđe, opisavši fotografiju koja je nastala na nekoj proslavi.

U to vreme Đorđe se već bavio glumom i igrao princa u bajci „Zlatna jabuka i devet paunica“, a našao se i na filmskom platnu u ulozi Igora u filmu „Groznica ljubavi“.

Foto: Novosti

Iako mu je gluma bila velikaljubav i profesija, Đole se ubrzo pronašao na muzičkoj sceni, a ispostavilo se da je to bio pun pogodak. Međutim, malo je poznato da je on imao i teško detinjstvo koje je obeležila velika tragedija, a to je možda i bilo presudno na emocije koje pruža na muzičkoj sceni, što ga je i odredilo da postane pevač grupe „Generacija 5“.

Foto: Jutjub printskrin/ Zvezde Granda,Foto: Jutjub printskrin/privatni snimci najboljih

Naime, Đorđe je rano ostao bez oca koji je poginuo, a u razmaku od četiri godine ostao je bez majke i sestre.

Foto: Printscreen/Prva TV

-Detinjstvo mi je bilo lepo zahvaljujući majci, koja je bila prava rokenrol mama. Čuvala je moje dečaštvo i nepristajanje da odrastem time što je sve pokrivala kad zafali, kad nema posla. Do svog zadnjeg dana. Moja sestra je teško podnela trenutak kada je otac poginuo i nije se sa tim pomirila do kraja života. Majku sam sahranio 2013. a sestru 2017. godine. Sada je cela priča svedena na dete, Anu i rokenrol – ispričao je ranije roker koji danas niže uspešne nastupe sa svojim bendom „Death Saw“, a na nastupe često pozove i Zvezde Granda profilisane u rok muzičkom žanru.

(Grand)

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU ME VODI ISKRENOST Rada Manojlović u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)