Ne izdaje samo suprug preljubnik, već i prijatelji

Promo

14. 07. 2023. u 16:00

NOVA serija „Bračni trougao“, na Hepi televiziji, učiniće da se mnoge žene zamisle, mogu li rešiti svoje bračne probleme, ako ih, pored supružnika, varaju i prijatelji. Neretko, za vanbračne veze, znaju okolina, rođaci i prijatelji, a prevarena osoba – poslednja.

Не издаје само супруг прељубник, већ и пријатељи

Foto: Promo

Prve sumnje kod doktorke Asye, da njen suprug Volkan ima aferu, rasteruju prijateljice Bahar (YelizKuvanci) i Deri (OzgeOzder), koje je teše i ubeđuju je da su te zabrinutosti neosnovane. Ali, kad ona poveže da suprug s posla izlazi u 17h, a kod kuće je tek u 20h, tu sumnja počinje da razdire. Uprkos savetima prijatelja, da ne istražuje, ona to čini. Prateći ga, posle posla, shvati da on iz firme, ide da obiđe svoju majku, te se smiri, ali samo na kratko, jer osećaj prevarene žene, teško da može neko da umiri. Kao i većina žena, doktorka zamoli da mladi pacijent, u zamenu za ispisani recept pratio njenog muža i već sutra ona dobija fotografije na kojima je Volkan sa mladom devojkom.

Šok, jedva preživljava šta je upravo saznala, ali udahne duboko i odluči se da napravi rođendansku zabavu svom suprugu, na kojoj je tek ćeka iznenađenje. Dok su se gosti zabavljali, ona u Volkanovom autu pronalazi mobilni telefon, sliku žene Derin (MelisSezen) koja je ćerka jednog od njenih pacijenata. U galeriji telefona pronalazi fotografije zajedničkog odmora Volkana, Derin i njenih prijatelja Bahara i Merta (ErenVurdem). U telefonskim porukama ona vidi poruku svog prijatelja Derije koji je svestan tajne afere. Asya otkriva da je već duže vreme izdaje ne samo muž, već i prijatelji.

Ali, Asya je hrabro odlučila da ne postane žrtva. Ona je jaka žena i ima hrabrosti da se suoči sa svojim mužem i prijateljima. Scene, neverovatne , ali više nego realne, tek će uslediti, a gledaoci će, možda, baš u prvim epizodama, prepoznati scene iz sopstvenog života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024