PESMA KOJA CECI NIJE BILA SUĐENA: Napisao je poznati roker i na kraju ju je otpevao lično on

Novosti onlajn

04. 07. 2023. u 20:03

SVI znamo hitove balkanske dive Cece Ražnatović, a većinu njih su napisali Aleksandar Milić Mili, kompozitor, dok je za njene najbolje tekstove oduvek bila zadužena Marina Tucaković.

ПЕСМА КОЈА ЦЕЦИ НИЈЕ БИЛА СУЂЕНА: Написао је познати рокер и на крају ју је отпевао лично он

Foto: Novosti

Ipak, Ceca je kroz karijeru sarađivala i sa drugim autorima koji su takođe ostavi neizbrisivi trag u njenoj karijeri, kao što su Damir Handanović, Futa Radulović i drugi.

Foto: Novosti

Ono što je svakako zanimljivo je to da je Ceca kroz karijeru sarađivala i sa rokerima, a svi pamte pesme ''Šta još možeš da mi daš'' koju je napisao Oliver Mandić (sa kojim je kasnije i snimila duet ''Vreme za ljubav ističe'') i ''Ako te ona odbije'' koju je uradio Milić Vukašinović.

Foto: Novosti

Pre desetak godina, kao bomba je odjeknula vest da će Bora Đorđević uraditi jednu baladu za Cecin album.

Oni su gostujući u emisiji ''Magazin in'' na televiziji Pink čak i otpevali refren pesme koja je nosila naziv ''Užasno mi nedostaje'.

Foto: ATA images

Svi koji su tada čuli deo pesme bili su oduševljeni i verovali su da će u Cecinoj izvedbi to postati jedan od njenih najvećih hitova.

Ali, do te saradnje ipak nije došlo. Ceca je ubrzo objavila album, na kojem nije bilo ni te pesme i bilo koje druge koju je potpisao roker.

Šta se tačno dogodilo, nikad nije otkriveno, ali je par godina posle toga, sam Bora Đorđević objavio tu pesmu.

Pa, procenite sami... kako bi ona zvučala u Cecinom izvođenju!?

(Pink.rs)

BONUS VIDEO:

NAJVEĆA POBEDA JE BITI SVOJ | Sa zvezdama na ti | Br. 17 | Joca Stefanović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!