SVI ZNAJU KO JE ĐANI, TO JE JAVNA TAJNA: Sandra Afrika osula paljbu zbog bakšiša od 20.000 evra

Novosti onlajn

21. 06. 2023. u 20:00

PEVAČICA Sandra Afrika je poznata jer hladno reaguje na skandale i mišljenja drugih, što može da posvedoči njen stav prema nedaći kada su joj objavljene eksplicitne fotografije.

СВИ ЗНАЈУ КО ЈЕ ЂАНИ, ТО ЈЕ ЈАВНА ТАЈНА: Сандра Африка осула паљбу због бакшиша од 20.000 евра

Foto ATA Images (aFrika i đani)

Elem, iako nije ulazila u sukobe sa ličnostima sa estrade, ipak je imala neprijatno iskustvo na jednoj turneji.

Sve je otkrila o jednom pevaču dok je gostovala u jednoj emisiji. Pevačica je rekla da cifra od 20.000 evra nikada nije spomenuta, ali da je problem nastao zbog slične prirode.

Foto: Printskrin Jutjub/Sandra Afrika

 To sam pričala u medijima, a sve je počelo jer je svima bilo čudno jer smo Đani i ja bili u dobrim odnosima, a nisam bila pozvana na proslavu. Tada sam bila iskrena, kao i uvek, nisam iznosila prljave stvari u javnost. Cifru od 20.000 evra nisam nikada izgovorila, to su oni. Nije to u pitanju, ali jeste slično, nego nisam htela da se ubacujem u priču i nadovezujem jer onda nema kraja - započela je pevačica, pa nastavila:

Foto: ATA

- Potom sam rekla da nismo u dobrim odnosima i da zbog toga nisam bila na proslavi, odnosno da me zbog toga nije ni pozvao. Bila je svađa kada smo bili na turneji u Americi. Do tada smo bili super, sve je bilo okej. Rekla sam da ljudi ne znaju ko je zapravo Đani, mislim svi na estradi to znaju, to je javna tajna. Rekla sam da je on loš čovek, a to svako može da tumači kako hoće, nema potrebu da produbljujem temu.

(Kurir.rs)

BONUS VIDEO:

U ŽIVOTU SPAJAM NESPOJIVO | Sa zvezdama na ti | Br. 15 | Emir Đulović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu