KOMŠIJE PROGOVORILE O MARIJI KARAN: Glumica živi na visokoj nozi - okruženje se pita od čega

Novosti onlajn

09. 06. 2023. u 18:05

ŽIVOT glumice Marije Karan na društvenim mrežama izgleda poput svetskih zvezda, od brendirane garderobe preko putovanja i odsedanja u najboljih hotelima. Sa druge strane glumica osim serije "Dinastija", čije snimanje je prekinuto, dugo nije imala uloge.

КОМШИЈЕ ПРОГОВОРИЛЕ О МАРИЈИ КАРАН: Глумица живи на високој нози - окружење се пита од чега

Foto: Igor Marinković

- Niko nije očekivao da će se sa sinom nakon razvoda vratiti u Srbiju. Taj čovek i sada dođe da vidi naslednika, bude tu u stanu, ne znam da li prespava, ali bude tu po čitav dan. Vidim da su ostali u dobrim odnosima, on je čovek delovao kao gospodin, ali niko ne zna šta se tu desilo - kaže komšinica glumice:

- Sin joj je jako vaspitan, ne mogu da kažem da ni ona nije. Uljudno se javi, ali svi se pitamo od čega ta žena živi. A živi punim plućima, na njoj su od glave do pete najskuplje marke odeće i obuće, a ne vidimo da glumi. Jedno vreme su dolazili po nju kada je snimala "Dinastiju", ali više ni to ne radi. Pratimo je na Instagramu i vidimo da dosta putuje, boravi u najskupljim hotelima. To je ozbiljan novac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

- Ranije sam je češće viđala, u poslednje vreme retko. Mislim da je boravila neko vreme u Americi. Ne ulazim u to koliko troši i kako zarađuje, verujem i da njen bivši suprug plaća visoku alimentaciju, ali ono što mi smeta jeste što sam je viđala često, kako da kažem da ne zvuči bez veze, ali u stanju koje ne priliči jednoj majci. Malo mi deluje neodgovorno takvo ponašanje, naročito još kada sam čitala o nasilju koje je preživela od momka - kaže druga gospođa koja radi u blizini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

- Ona se hrani po restoranima i hotelima, verujem da kuhinja u njenom stanu nije poslužila ni za kuvanje kafe. Svrati po neke sitnice, što bi se reklo za neke usputne stvari poput slatkiša za dete, vodu, osnovnu higijenu... Ponekad po voće. U veliku nabavku ne dolazi. Kažu da ima spremačicu koja joj pomaže i oko sina, ali ja tu ženu ne poznajem. Možda joj ona nabavlja neke stvari - kaže prodavačica koja živi u blizini.

- Dolaze joj drugarice, slične su kao i ona, što bi mladi rekli "fensi". Kikoću se i puste glasno muziku, ali ne smeta to nikom. U toj zgradi svakako živi takav soj ljudi.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!