KOMŠIJE PROGOVORILE O MARIJI KARAN: Glumica živi na visokoj nozi - okruženje se pita od čega

Novosti onlajn

09. 06. 2023. u 18:05

ŽIVOT glumice Marije Karan na društvenim mrežama izgleda poput svetskih zvezda, od brendirane garderobe preko putovanja i odsedanja u najboljih hotelima. Sa druge strane glumica osim serije "Dinastija", čije snimanje je prekinuto, dugo nije imala uloge.

КОМШИЈЕ ПРОГОВОРИЛЕ О МАРИЈИ КАРАН: Глумица живи на високој нози - окружење се пита од чега

Foto: Igor Marinković

- Niko nije očekivao da će se sa sinom nakon razvoda vratiti u Srbiju. Taj čovek i sada dođe da vidi naslednika, bude tu u stanu, ne znam da li prespava, ali bude tu po čitav dan. Vidim da su ostali u dobrim odnosima, on je čovek delovao kao gospodin, ali niko ne zna šta se tu desilo - kaže komšinica glumice:

- Sin joj je jako vaspitan, ne mogu da kažem da ni ona nije. Uljudno se javi, ali svi se pitamo od čega ta žena živi. A živi punim plućima, na njoj su od glave do pete najskuplje marke odeće i obuće, a ne vidimo da glumi. Jedno vreme su dolazili po nju kada je snimala "Dinastiju", ali više ni to ne radi. Pratimo je na Instagramu i vidimo da dosta putuje, boravi u najskupljim hotelima. To je ozbiljan novac.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

- Ranije sam je češće viđala, u poslednje vreme retko. Mislim da je boravila neko vreme u Americi. Ne ulazim u to koliko troši i kako zarađuje, verujem i da njen bivši suprug plaća visoku alimentaciju, ali ono što mi smeta jeste što sam je viđala često, kako da kažem da ne zvuči bez veze, ali u stanju koje ne priliči jednoj majci. Malo mi deluje neodgovorno takvo ponašanje, naročito još kada sam čitala o nasilju koje je preživela od momka - kaže druga gospođa koja radi u blizini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Karan (@marakaran)

- Ona se hrani po restoranima i hotelima, verujem da kuhinja u njenom stanu nije poslužila ni za kuvanje kafe. Svrati po neke sitnice, što bi se reklo za neke usputne stvari poput slatkiša za dete, vodu, osnovnu higijenu... Ponekad po voće. U veliku nabavku ne dolazi. Kažu da ima spremačicu koja joj pomaže i oko sina, ali ja tu ženu ne poznajem. Možda joj ona nabavlja neke stvari - kaže prodavačica koja živi u blizini.

- Dolaze joj drugarice, slične su kao i ona, što bi mladi rekli "fensi". Kikoću se i puste glasno muziku, ali ne smeta to nikom. U toj zgradi svakako živi takav soj ljudi.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja