MILAN I JA SMO SUDBINSKI POVEZANI: Neverovatna ljubavna priča Tijane Dapčević ostavlja bez daha

Novosti onlajn

06. 06. 2023. u 20:10

PEVAČICA Tijana Dapčević otkrila je nepoznate detalje iz privatnog života koje do sada javnost nije znala.

МИЛАН И ЈА СМО СУДБИНСКИ ПОВЕЗАНИ: Невероватна љубавна прича Тијане Дапчевић оставља без даха

Foto ATA Images

Naime, ona je ispričala neverovatnu priču o odnosu sa suprugom Milanom sa kojim je već nekoliko godina u skladnom braku.

Foto: Novosti

-Moja mama kada je bila devojka čitala je pripovetku Đure Jakšića „Neverna Tijana“ koja je bila u ljubavi sa Milanom. Ona je bila potručena, to se sve dešava u to vreme, otišla je iz svog mesta, a Milan umire za njom od tuge. Tada je mama rekla, ako budem ikada imla ćerku zvaće se Tijana. Mnogo godina kasnije kada je bila u sednom mesecu trudnoće, moj tata joj je kupio klavir. Ona kreće da farba taj klavir u belo i kupuje pozlaćena slova Tijana, tada nije znala da nosi devojčicu. Rodila sam se ja, a mnogo godina kasnije ja upoznajem Milana, tačnije 2000. godine – rekla je pevačica.

Posebno su interesantni detealji njene ljubavi sa Milanom, a svaki segment ove priče ostaviće bez daha sve one koji veruju u pravu ljubav. Kada se čuje njena priča, slobodno se može zaključiti da u životu ništa nije slučajno.

-Oficijalno sam njega upoznala tada, a kada sam imala šest godina, moja tetka koja je bila pedagogica u Somboru, bila je njemu pedagogica u školi. Ona je kopajući po nekim fotografijama pronašla sliku nas dvoje na Zlatiboru u onoj grupi kada se svi slikaju. Tu sam ja i Milan sa druge strane, tako da smo mi sudbinski povezani. Ništa apsolutno nije slučajno – zaključila je Tijana.

(TV Grand - emisija "Bez filtera sa Sarom Miom")

BONUS VIDEO:

OSTVARILO MI SE I VIŠE NEGO ŠTO SAM ŽELELA | Sa zvezdama na ti | Br. 13 | Barbara Bobak

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)