SLEDI NOVA PESMA I DUET Mira Škorić iskreno o novitetima, novom imidžu i aktuelnim temama (VIDEO)

Dušan Cakić

19. 05. 2023. u 19:40

FOLK ZVZEDA Mira Škorić sinoć je nastup u srpskoj prestonici nakon dužeg vremena.

СЛЕДИ НОВА ПЕСМА И ДУЕТ Мира Шкорић искрено о новитетима, новом имиџу и актуелним темама (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Na samom početku razgovora Mira se podsetila svog detinjstva i dodatkla svoje naslednice koja je izrasla u uspešnu doktorku i udala se prošle godine:

- Kada sam ja odrastala i išla u školu, kad tetkica obriše pod, ja idem suprotno jer je držala metlu i pretila. Imali smo i uniforme i sve je bilo drugačije. Vremena su bila drugačija. Imala sam tu sreću da ćerku, sada već odraslu ženu ispratim na pravi put. Teško je jako roditeljima da isprate sve, tu su i društvene mreže - kaže Mira na početku razgovora.

Foto: Novosti

Folk zvezda je otkrila da uveliko radi na novim pesmama, koje će kako je rekla, jednu objaviti u naredne dve nedelje, ali da to nije sve, snima i duet sa muškim kolegom, velikom zvezdom.

- Radim na novim pesmama, evo ekskluzivno da otkrijem, tu je solo pesma, ali i duet sa velikom muškom muzičkom zvezdom. Snimaju se spotovi, Bata Spasojević radi na stajlinglu i verujem da će sve to biti super i onako kako treba. - ističe Mira i dodaje:

Foto: Novosti

- Zahtevna sam kao saradnik, ali su moji saradnici spremni na to. Malo je zbrka na estradnom nebu, ali pravi pevači uvek postoje. Nemam ja problem, još kada je neka mlada zvezda u pitanju, ja volim da podržim mlade ljude koji znaju da pevaju - zaključuje muzička zvezda.

Foto: Novosti

Kompletan intervju sa Mirom, kao i atmosferu sa nastupa pogledajte u nastavku, u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri