ANĐELKA OBJAVILA FOTOGRAFIJU SA MAJKOM I BRATOM: Glumica sa osmehom uživa u osmom mesecu trudnoće (FOTO)

Novosti onlajn

19. 04. 2023. u 00:15

GLUMICA Anđelka Prpić uživa sa članovima svoje porodice, a fotografije su završile na društvenim mrežama.

АНЂЕЛКА ОБЈАВИЛА ФОТОГРАФИЈУ СА МАЈКОМ И БРАТОМ: Глумица са осмехом ужива у осмом месецу трудноће (ФОТО)

Foto: ATA images

Njena majka Dušica Stević podelila je slike sa porodičnog okupljanja, a čini se da im je sve baš potaman, piše "Blic". 

Pozirali su sa osmesima, dok na fotkama vidimo i glumičinog brata Bojana, koji se, inače, bavi muzikom, odnosno drži časove gitare u jednoj školi.

Foto: Printscreen/Instagram

Anđelka je, inače, u osmom mesecu trudnoće, a evidentno je da blista.

Glumica se, podsetimo, našla u centru medijske pažnje nakon vesti da je u drugom stanju, a da dete čeka sa nekadašnjim dobrim prijateljem njenog bivšeg supruga Daria Prpića, Markom Žugićem.

Ona se sa sinom iz prvog braka uselila u dom novog partnera. Nove komšije uveliko vole glumicu, a o Marku imaju samo reči hvale jer njega znaju od ranije jer on već duže vreme živi na Vračaru kao podstanar.

- Doselila se skoro sa sinom kod Marka. Izgledaju srećno, a što se trudnoće tiče, sve ide kako treba, više od toga ne smem da pričam - rekla je nedavno Anđelkina prijateljica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024