SVI ZNAMO DA SE "IZA KAMERE" NISU VOLELI: Nova anegdota o netrepeljivosti između Paje i Jareta

Novosti online

15. 04. 2023. u 21:09

DRAGAN Petrović Pele i Boda Ninković, retko se pojavljuju u javnosti, a poslednje gostovanje koje su imali bilo je u jednoj emisiji.

СВИ ЗНАМО ДА СЕ ИЗА КАМЕРЕ НИСУ ВОЛЕЛИ: Нова анегдота о нетрепељивости између Паје и Јарета

Foto: Jutjub printskrin

Boda i Pele su tada otkrili mnogo zanimljivosti i iz privatnog života, a osvrnuli su se i na glumački svet danas, kao i na onu staru gardu glumaca.

Voditelj Ivan Gajić pozvao je svoju koleginicu Milicu Stanimirović da dodatno začini emisiju svojom kolumnom i istraživanjima vezano za prijateljstva na javnoj sceni, a Boda i Pele su počeli da otkrivaju sve tajne iz svog prijateljstva, ali i neke nove informacije koje nismo znali o velikim glumcima.

- Svi znamo da se Paja i Jare nisu privatno voleli, iako su u seriji bili najbolji prijatelji i to niko nije mogao ni da pretpostavi. Rekli ste malopre da u glumi ne sme biti distance. Kakva je bila ta stara garda glumaca, kako su oni uspeli da snime ovoliko delova a da se ne primeti da se nikako ne podnose? - upitala je Milica Peleta i Bodu, a oni su dali isti odgovor:

"Pa, profesionalci!"

Boda je onda otkrio nešto što nismo znali o glumačkim legendama. Pavle je imao zahtev, da se i Čkalji mora podići honorar kao i njemu. Tako je snimljen nastavak "Kamiondžija".

- Kada je bila druga sezona Paja više nije hteo da radi, bilo mu je preko glave. I on je rekao neku užasno neverovatnu cifru za to vreme. Oni su se premišljali i dali su mu, ali je on imao još jedan zahtev. Rekao je "ali isto toliko da date za OVOGA" (misleći na Jareta) - ispričao je Boda u emisiji, prenosi Espreso.

BONUS VIDEO: SPORT JE BITAN ZA ODRASTANjE SVAKOG DETETA: Veljko Ražnatović pokreće bokserski kamp za decu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave