"OVO JE HIT, IMAŠ MOJ GLAS": Švarceneger zasukao rukave pa sam zakrpio rupu na putu (VIDEO)

Novosti online

13. 04. 2023. u 20:20

SLAVNI glumac Arnold Švarceneg koji je nedavno učestvovao u udesu kada je na njegov džip naletela žena koja je upravljala biciklom, zasukao rukave je i rešio problem koji je danima stvarao muke njemu i njegovom komšiluku. On je rešio da zakrpi rupu koja je nekoliko nedelja stvarala svima problem i pravila štetu automobilima koji su se tuda kretali.

ОВО ЈЕ ХИТ, ИМАШ МОЈ ГЛАС: Шварценегер засукао рукаве па сам закрпио рупу на путу (ВИДЕО)

Foto: Tviter printskrin/ Arnold

- Nakon što je ceo komšiluk bio uznemiren zbog ove ogromne rupe na putu koja nedeljama uništava automobile i motore, izašao sam sa svojom ekipom i popravio je. Uvek kažem da se ne bunimo, hajde da uradimo nešto po tom pitanju - napisao je bivši guverner Kalifornije na Tviteru uz snimak na kom se vidi da popunjava rupu na putu.

Na snimku se vidi i jedna komšinica koja je stala kolima pored glumca i zahvalila mu se, a korisnici društvenih mreža pohvalili su Švarcenegera - "Volim to da vidim, bivši guverner popravlja rupe", "Imaš moj glas", "Stvarno mi se sviđa! Ovo je hit", "Sviđa mi se ovo! Preduzimam akciju u vašoj zajednici", bili su samo neki od komentara ispod video snimka.

Malo kome je poznato i da slavni glumac ima vanbračnog sina Džozefa Baena kog je dobio 1997. godine iz dugogodišnje ljubavne afere s tadašnjom porodičnom dadiljom Mildred Pati. Za prevaru glumca saznalo se tek kada je njihov vanbračni sin porastao i počeo neodoljivo da liči na Švarcenegera. Glumac tvrdi da je suprizi priznao sve o aferi s dadiljom. Iako, je prošlo dosta godina dok nije priznao sina, glumac danas provodi mnogo vremena s njim, a mnogi kažu da je njegova kopija.

(Mondo)

BONUS VIDEO: TRAMP NAPUSTIO SUDNICU - Trenutak kad nekadašnji predsednik SAD odlazi uz velike mere obezbeđenja

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)