"BANKROTIRALA SAM": Naša pevačica na mukama zbog loših investicija, stvari joj nisu išle po planu

Novosti online

07. 04. 2023. u 08:56

PEVAČICA Marina Tadić imala je velike finansijske probleme kada je za vreme pandemije odlučila da novac uloži u privatni biznis, zbog kojeg je završila u dugovima.

БАНКРОТИРАЛА САМ: Наша певачица на мукама због лоших инвестиција, ствари јој нису ишле по плану

Foto: Printskrin/Jutjub/ Zvezde Granda Specijal

Marina se povukla sa estrade kada je 2019. godine ostala trudna sa ćerkom Verom, koju je donela na svet početkom 2020. godine.

Kako je sama rekla, želela je da se maksimalno posveti naslednici, a sada je otkrila da je kupovina kuće na Avali, koju je u to vreme pazarila i koju iznajmljuje za različita slavlja, iziskivala velika finansijska ulaganja.

- Zbog te kuće sam bankrotirala! U svakom poslu je tako, prvo daš pare, pa se nadaš da će ti se vratiti, a ja sam dala sve što sam imala - rekla je pevačica jednom prilikom za "Informer".

Ona je tada podigla kredit i sav novac koji je imala uložila je u svoju zamisao.

- Bez preterivanja, sav novac sam uložila u novi posao. Još sam u kreditu, koji još uvek otplaćujem i ko zna do kada ću. Ali ne žalim, mislim da sam uložila u pravu stvar. Nikada nisam govorila o novcu i ne želim da kažem koliko sam uložila, važno je da je to nešto što će meni u budućnosti donositi ne samo zaradu, već i zadovoljstvo - rekla je Marina.

Na ćerkicu Veru je izuzetno ponosna, a suprug ravnomerno sa njom učestvuje u odgajanju naslednice.

BONUS VIDEO: Barbara Bobak čula za Darka Lazića - vidite njenu reakciju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove