"ZA TRI GODINE SAM PROPIO MILION EVRA" Milić Vukašinović: Draž para je kad ih trošiš bez zadrške

Novosti online

01. 04. 2023. u 21:39

MILIĆ Vukašinović, muzičar čiji život izaziva kontroverze, prolazio je kroz mnoge stvari u životu, a za pojedine bi se prosečan čovek zaprepastio, a u najmanju ruku bi pomislio da su filmske scene.

ЗА ТРИ ГОДИНЕ САМ ПРОПИО МИЛИОН ЕВРА Милић Вукашиновић: Драж пара је кад их трошиш без задршке

Foto ATA Images

Ističe život bluda i nemorala, međutim, imao je periode kada je spoznavao filozofiju života, a to je radio na obalama Italije, dok je uživao uz omiljene pisce.

Dosta toga možemo čuti o njemu, o prevarama supruge, konzumiranju droge, muzičkim ostvarenjima...

- Postoje razne predrasude, ali nisu to samo o ličnosti nego o životi. Najveći problem je što ljudi ne znaju suštinu pojmova. Umem da brzo objasnim suštinu pojma, pa taj čovek više ni ne zastupa stav koji je imao, odnosno onaj koji je bio pun predrasuda. To mi je najdraže- rekao je pevač za medije.

Naime, doslovno je propio milion evra, a evo kako je on to ispričao:

- Za tri godine sam milion evra, neću da kažem bukvalno, ali sam ih propio. Toliko sam zaradio sa Hankom. Tri albuma sam joj uradio i dve pesme koje su revoluciju napravile i postavile našu modernu narodnu muziku. To su pesme "Volela sam, volela" i "Ja te volim", odnosno "Tražio si sve" što i Ceca peva. Te dve pesme je tri godine cela Jugoslavija slušala. Tu sam uzeo taj milion. Radio sam joj ploče, a prodato ih je dva miliona. Od ploče sam imao dve marke, a od kasete jednu. Najveća draž para je kad ih trošiš bez zadrške - zaključio je on.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

ZAŠTO SE PETLJA ZOVE BAŠ MOSTARSKA? Naziv stariji nego što se misli - nekada je tu proticala REKA