TOM KRUZ NIJE DOŠAO NA DODELU OSKARA: Razlog za to opterećen raspored ili izbegavanje bivše supruge?

Novosti online

15. 03. 2023. u 09:28

TOM Kruz se nije pojavio na ovogodišnjoj dodeli Oskara da bi izbegao susret sa bivšom suprugom Nikol Kidman, pišu britanski mediji.

ТОМ КРУЗ НИЈЕ ДОШАО НА ДОДЕЛУ ОСКАРА: Разлог за то оптерећен распоред или избегавање бивше супруге?

Foto: Profimedia

Ni činjenica da je prošlo više od 20 godina od njihovog razvoda, ni činjenica da je njegov film "Top Gan: Maverik" nominovan u šest kategorija, uključujući i onu za najbolji film, očigledno nisu bili dovoljni razlozi da se slavni glumac pojavi na prestižnoj dodeli filmskih nagrada.

- Tom nije bio na dodeli nagrada jer je Nikol bila tamo i nije želeo da naleti na nju - rekao je neimenovani izvor za Dejli mejl.

S druge strane, ljudi bliski Kruzu tvrde da njegovo odsustvo nije bilo "lične prirode", već se jednostavno nije uklapalo u njegov raspored, ali nisu konkretno odgovorili na tvrdnju da je sve povezano sa prisustvom Nikol Kidman.

Kruz i njegova bivša supruga godinama nisu viđeni na istim događajima. Nikol Kidman je na dodelu Oskara stigla u društvu supruga Kita Urbana, ali se nije pojavila na svečanom ručku koji tradicionalno prethodi dodeli Oskara, ali jeste Kruz.

Kidman je upoznala Kruza 1990. godine kada su zajedno glumili u Danima groma. Tada je imala 23 godine, tek je stigla iz Australije i bila je nepoznata u Holivudu. Sve se to promenilo kada je ljubav iz scenarija postala stvarna tokom snimanja.

Posle 12 godina braka, Kruz je 2001. napustio svoju ženu, ostavivši je u potpunom šoku. Iste godine je podneo zahtev za razvod navodeći kao razlog "nepomirljive razlike". Kako se tada govorilo, pravi razlog bilo je njeno odbijanje da mu se pridruži u sajentološkoj crkvi.

(Espreso)

BONUS VIDEO: OVO NISTE ZNALI O „OSKARU“: Zanimljivosti oko najprestižnije nagrade u svetu filma

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)