IVANA DUDIĆ ODUŠEVILA TALENTOM: Pre nego što je upisala glumu bavila se nečim sasvim drugim

Novosti online

20. 02. 2023. u 08:29

SVOJOM maestralnom glumom, Ivana Dudić opčinila je javnost, a malo ko zna da se pre nego što je upisala Akademiju bavila sasvim drugim zanimanjem.

ИВАНА ДУДИЋ ОДУШЕВИЛА ТАЛЕНТОМ: Пре него што је уписала глуму бавила се нечим сасвим другим

Foto: Igor Marinković

Otac lepe glumice je poznati mađioničar Dragoslav Dudić Dudini koji je opčinio ćerku ovim neobičnim poslom, pa se mlada umetnica i sama neko vreme bavila trikovima i „magijom”, a ljudi su je obožavali.

Ulogom policajke Milanke u „Ubicama mog oca” Dudićka je osvojila publiku, a zatim je u popularnim domaćim serijama svojom glumom i neposrednošću sve oduševila.

Ivana Dudić je zablistala i u novim projektima gde je bila angažovana u popularnim serijama „Urgentni centar”, „Crveni mesec”, „Istine i laži”, a sada poštovaoci njenog rada mogu da je gledaju u seriji „Od jutra do sutra”.

Na pitanje pribegava li danas magiji kako bi ostvarila neke želje, Ivana je svojevremeno ispričala.

– Meni se ne ostvaruju želje, već ono u šta čvrsto verujem. Moj otac se time bavi iz ljubavi i kao devojčicu uveo me je u taj čarobni svet. Ljubav prema sceni koja se rodila zahvaljujući mađioničarstvu prerasla je u ono što danas radim. Sećam se da sam na prijemni ispit otišla uverena da ću upisati glumu. Sve drugo bilo je neprihvatljivo. Tako je na kraju i bilo - rekla je lepa glumica.

(Informer)

BONUS VIDEO: OBELEŽILI SU MNOGA DETINjSTVA: Zanimljivosti o kultnom crtanom filmu Tom i Džeri

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini