VAŽIO ZA JEDNOG OD NAJTALENTOVANIJIH I NAJLEPŠIH DOMAĆIH GLUMACA: Nije uspeo da se izbori sa opakom bolešću

Novosti online

10. 02. 2023. u 17:43

TIHOMIR Arsić bio je u braku sa našom istaknutom pevačicom etno muzike Biljanom Krstić sa kojim je dobio ćerke Milicu i Lenku.

ВАЖИО ЗА ЈЕДНОГ ОД НАЈТАЛЕНТОВАНИЈИХ И НАЈЛЕПШИХ ДОМАЋИХ ГЛУМАЦА: Није успео да се избори са опаком болешћу

Foto: Printskrin/Jutjutb/DaliborBaki

Zbog javnih profesija brak poznatih umetnika bio je medijski praćen. A Biljana je jednom prilikom komentarišući borbu bivšeg supruga sa kancerom za "Objektiv- rs" kratko izjavila: “Naravno da smo jedni uz druge. Ne bih da govorim o toj temi. Hvala, prijatno”.

Biljanine i Tihomirove naslednice nisu jurile za medijskom pažnjom, ali su gotovo pa neminovno poznate javnosti.

Fotografije Milice i Lenke komentarisale su se u stilu: na koga više liče, da li su, kada su profesije u pitanju, krenule stopama svojih roditelja...

Tihomir je gotovo pa uvek, kada je davao intervjue, pričao o deci.

Tako je i u poslednjoj izjavi poručio da bi voleo da još bude uz svoje naslednike i da im pomogne, a posebno je izdvajao požrtvovanost i borbu starije Milice, dizajnerke, kao mame prevremeno rođene devojčice Noe.

- Nisam vikend–tata, ne plaćam alimentaciju, jer svoje kćerke vaspitavam zajedno sa Biljom sa kojom sam u stalnom kontaktu. Za mene među mojih četvoro dece ne postoji razlika. Jedan od uslova da mi i Jelena rađa decu bio je da budem duboko svestan da je ona žena koja će ne samo prihvatiti nego i voleti moje kćerke iz prvog braka. Pravo je bogatstvo što najmlađi Arsenije ima tri sestre - rekao je glumac 2011. za magazin "Helo".

Glumac Tihomir Arsić preminuo 7. decembra 2020. godine, nakon dvogodišnje borbe sa rakom pankreasa. Ostaće upamćen po velikom broju raznovrsnih uloga, a u njegovoj biografiji najznačajniji detalji vezani su za privatni život: dva braka i četvoro dece.

(Espreso)

BONUS VIDEO: Teodora Džehverović pleše oko šipke, Đani pobegao na Mars

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)