DA LI ZNATE KO JE GLUMAC SA FOTOGRAFIJE? Danas se bavi i muzikom i stalno je na malim ekranima - a niko ga ne bi prepoznao (FOTO)

Novosti onlajn

03. 02. 2023. u 08:16

EMISIJA "Zvezde Granda", koja se emituje godinama unazad, jedna je od napopularnijih zbog članova žirija, a jedan od njih je i pevač i glumac Đorđe David.

ДА ЛИ ЗНАТЕ КО ЈЕ ГЛУМАЦ СА ФОТОГРАФИЈЕ? Данас се бави и музиком и стално је на малим екранима - а нико га не би препознао (ФОТО)

Foto: Printscreen/Jutjub

David je glumu diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Predraga Bajčetića, a pored njega, u klasi su bili danas istaknuti glumci: Anica Dobra, Nebojša Bakočević, Goran Radaković, piše "Blic".

Đorđe je takođe bio član grupa: "Generacija 5", "Gang", "Fuzzbox i Death saw", a pored toga je i solo izvođač.

Kao mlad, glumio je u nekim od kultnih filmova i serija domaće kinematografije, a neki od njih su: "Doktorka na selu", "Šmeker", "Vuk Karadžić", "Groznica ljubavi"...

Foto: Printscreen

Osim na televiziji, publika je mogla da ga gleda i u predstavama, a na pozorišnim festivalima je osvojio nekoliko nagrada.

Foto: Printscreen/Prva TV

Od 2018. godine Đorđe je jedan od stalnih članova žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

SRBIJU INTERESUJE SAMO KADA ĆE MIR Vučić: Nekada je ta reč bila najpopularnija u svetu, a sada niko ne sme da je izgovori