SKANDAL ZA SKANDALOM: Indi zaustavila policija - Ne idem u zatvor ni luda!

Novosti online

01. 02. 2023. u 16:17

INDI Aradinović u velikom je problemu zbog toga što je vozila automobil bez vozačke dozvole koja joj je oduzeta pre nekoliko dana, te joj je saobraćajna policija napisala prekršajnu prijavu kad ju je jutros zaustavila dok je upravljala svojim vozilom.

СКАНДАЛ ЗА СКАНДАЛОМ: Инди зауставила полиција - Не идем у затвор ни луда!

Foto Instagram/indy_ara_indira

Pevačica je, podsetimo, zaustavljena na Karaburmi. Pevačica je tom prilikom na sve načine pokušala da reši situaciju, ali joj to nije pošlo za rukom, što je potvrdila u razgovoru za Kurir.

- Rekla sam im da ću da pobegnem ako me ne puste. Nisu se odmah smilovali. Posle dužeg vremena sam puštena, ali su mi napisali poziv i kaznu. Ja novac trenutno nemam jer ne radim. Nemam nastupe i idem na operaciju. U zatvor ne idem ni luda - rekla je iskreno Indi.

Podsetimo, prema zakonu, za ovo delo je predviđena kazna zatvora od najmanje 15 dana ili novčana kazna od 100.000 do 120.000 i 14 kaznenih poena. A uz ove mere ide i nova zabrana upravljanja vozilom od najmanje osam meseci.

I prošla nedelja je protekla u znaku Aradinovićke. Tada je izbio veliki skandal kada se u medijima pojavio snimak kako se tuče sa sestrom Editom.

BONUS VIDEO: Seka Aleksić doživela peh na nastupu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!