LEPA BRENA UŽIVA SA PRIJOVIĆKOM I NJENOM MAJKOM U MAJAMIJU: Ne skidaju osmeh sa lica (FOTO)

Novosti online

28. 01. 2023. u 11:22

FOLK zvezda Lepa Brena nikada nije krila da obožava da provodi vreme sa Aleksandrom Prijović, naročito od kako je Aleksandra u braku sa Filipom, sinom njenog supruga Bobe Živojinovića iz prvog braka.

ЛЕПА БРЕНА УЖИВА СА ПРИЈОВИЋКОМ И ЊЕНОМ МАЈКОМ У МАЈАМИЈУ: Не скидају осмех са лица (ФОТО)

Foto: Printskrin instagram

Naime, Brena voli sa Prijom da putuje i da obilazi svetske metropolove, a malo ko zna da su sada zajedno otputovale i u Majami.

Breni i Aleksandri društvo pravi i pevačicina majka, Borka Mihajlović, a folkerka je fotografiju objavila i na svom Instagramu.

Pevačice nasmejane poziraju i ne kriju osmeh sa lica.

Foto: Printskrin/Instagram

Nije poznato kojim povodom su sve tri otputovale u Ameriku, ali sudeći po fotografijama, uživaju u noćnom provodu ovog toplog grada.

Podsetimo, Lepa Brena i Boba poseduju nekretninu u Majamiju i u više navrata su isticali da obožavaju, kada im obaveze to dozvole, da otputuju van Srbije i uživaju u ovom gradu.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: Ana Bekuta zapevala legendarni hit na slavi kod Novaka Đokovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)