VUK MOB OTKRIO ZAŠTO JE NESTAO SA JAVNE SCENE: Sve me sastavilo, ostao sam bez oca, žene i deteta

Novosti online

26. 01. 2023. u 22:47

REPER Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, pojavio se na MAC Awards-u, budući da je nominovan u nekoliko kategorija.

ВУК МОБ ОТКРИО ЗАШТО ЈЕ НЕСТАО СА ЈАВНЕ СЦЕНЕ: Све ме саставило, остао сам без оца, жене и детета

Foto: Printskrin/Instagram/iamvukmob

Obzirom na sve tragedije i loše stvari koje su ga zadesile u prethodnom periodu, mnogi prisutni su bili iznenađeni što ga vide na crvenom tepihu ovog prestoničkog događaja. Bila je ovo prava prilika da odgovori na sva pitanja koja su aktuelna i koja zanimaju javnost.

Na pitanje zašto se povukao iz javnosti, imao je spreman odgovor.

- Sve me je sastavilo. Ostao sam bez oca, ostao sam bez žene, ostao sam bez deteta. Ne znam koji bi čovek nakon toga mogao najnormalnije da nastavi život. J**i ga pogodilo me je sve, ali evo vraćam se polako. Uskoro ću izbaciti pesmu koju sam posvetio mom pokojnom ocu, bez koga ne bih bio ovde gde sam sada. Kada sam završio spot za tu pesmu, plakao sam kao kiša - započeo je Vuk sa suzama u očima.

Govorio je i o svojoj ćerkici Teoni, sličnostima koje dele, a koju ne viđa svaki dan, zbog raznih okolnosti, ali ističe da je svako vreme provedeno sa njom, provedeno kvalitetno.

- Na mene je povukla lokne i manjak živaca, a ne bih voleo da nikada bude lakog morala kao što sam ja bio - rekao je reper i iznenadio sve ovim odgovorom.

Otkrio je kako je u prethodnom periodu izgubio 7 kilograma, te da ih je pretvorio u mišićnu masu, kao i da ga je trening spasao depresije u koju je upao, nakon svih dešavanja koja su ga zadesila. Potom se dotakao i nemilog događaja u kojem je njegov drug napadnut, piše Srbija danas.

- Drug mi je izašao iz bolnice. Zamalo nije otišao na onu drugu stranu, sva sreća tu je bio naš drugi druga koji je brzo reagovao, spasili su ga. O počiniocima ne bih ništa da pričam, jer nisam bio tu - zaključio je Vuk Mob.

BONUS VIDEO: ZNATE IH POD DRUGIM IMENIMA: Ovo su prava imena poznatih glumaca i pevača

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RUSIJA I KINA VIDE SLABOST AMERIKE: Bivši šef američkih obaveštajaca o sastanku Putina i Sija - Vreme je da se zabrinemo