VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH SRPSKIH MANEKENKI: Velika tragedija joj život okrenula naglavačke, danas živi sama sa sinovima

Novosti online

26. 01. 2023. u 20:30

MNOGI se nje sećaju po mankenskom pozivu u čemu je bila veoma uspešna. Međutim, Danica Prvulović u međuvremenu je promenila prezime u Andonov udajom za repera Dalibora Andonova Grua.

ВАЖИЛА ЈЕ ЗА ЈЕДНУ ОД НАЈЛЕПШИХ СРПСКИХ МАНЕКЕНКИ: Велика трагедија јој живот окренула наглавачке, данас живи сама са синовима

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Ova lepotica, rodom iz Kragujevca manekenstvom je prestala da se bavi vrlo rano, još u svojoj 25. godini, kada se posvetila porodici.

Danica i Gru u braku su od 2007. godine. Iste godine dobili su sina Vuka, a kasnije i Relju.

- Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici - rekla je bivša menekenka jednom prilikom.

Danica nije želela inostranu karijeru već je želela da se okrene porodici te danas samo povremeno uradi neku reklamu. Oprobala se i kao voditeljka, kada je vodila jutarnji program i vremensku prognozu.

U jednom trenutku pričalo se da su bili na korak od razvoda. To se desilo 2009. godine kada je Dalibor bio u "Velikom bratu" u kom se zbližio sa manekenkom Tijanom Stajšić. Međutim, Danica je bila toliko sigurna u njihovu ljubav te je jasno stavila svima do znanja da Gru nije zaljubljen u drugu ženu.

Foto: Printskrin/Jutjub

- Ona je super devojka, lepa je i užasno zgodna, ali nije istina da se moj suprug zaljubio u nju kao što pričaju ostali ukućani. Poznajem ga veoma dugo i najpre bih ja znala da je to tako. Nemam razloga da budem ljubomorna i može samo da mi imponuje što se Gru nalazi u društvu lepe žene. Njihov odnos nikako ne može uticati na naš brak, a pogotovo ne u negativnom kontekstu - rekla je tada Danica a na kometar jednog gledalaca koji je tvrdio da je video u sudu se slatko nasmejala, prenosi Srbija danas.

- I ja sam sinoć u toku lajv prenosa iz kuće Velikog Brata pročitala poruku koju je poslao anonimni gledalac, a koji tvrdi da sam bila u sudu i podnela zahtev za razvod braka. To nema veze sa istinom i slatko sam se nasmejala toj poruci - rekla je tada Danica kroz smeh.

Nažalost, slavni srpski reper Dalibor Andonov, poznatiji pod imenom Gru, poginuo je 2019. godine u Zemunu nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu.

Odmah je bila pozvana hitna pomoć, međutim mogli su samo da konstatuju smrt na licu mesta.

Supruga Danica morala je hrabro da nastavi život sama, bez svoje najveće životne podrške i ljubavi. Sinovi Vuk i Relja su joj sve, a veliku utehu pružaju joj iskreni prijatelji.

BONUS VIDEO: Seka Aleksić doživela peh na nastupu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja