PLAVUŠA IZ DŽEJOVOG SPOTA JE I DALJE PRELEPA: Možda ste je videli na TV ekranima kasnije, a niste ni znali da je to baš ona (FOTO)

Novosti online

08. 12. 2022. u 09:42

DžEJ Ramadanovski, koji je preminuo pre dve godine, iza sebe je ostavio brojne hitove, a jedna od njegovih najslušanijih pesama svakako je "Sunce ljubavi".

ПЛАВУША ИЗ ЏЕЈОВОГ СПОТА ЈЕ И ДАЉЕ ПРЕЛЕПА: Можда сте је видели на ТВ екранима касније, а нисте ни знали да је то баш она (ФОТО)

PRintscreen/Jutjub/Dzej Music Official

U spotu za pomenutu pesmu pojavila se i plavokosa lepotica Nataša Nađa Vojinović. Nađa je rođena u Beogradu, ali trenutno živi i radi u Bijeloj, malom mestu kod Herceg Novog u Bokokotorskom zalivu.

"To je bilo 1994. godine, sada zvuči daleko, a kao da je juče bilo. Sećam se tog dana kad me je jedna modna agencija pozvala na kasting. Mladost sa sobom nosi bunt, ponos, strah… Želja da uspem savladala je strah da li ću odgovoriti zahtevima režisera. Konkurencija je bila velika, a moja očekivanja još veća".

PRintscreen/Facebook

"I ostvarilo mi se", ispričala je ona o tome kako je došlo do toga da se pojavi u Džejevom spotu.

Ona se jednom prolikom prisetila i toga kako je izgledala saradnja sa njim.

"Bio je zanimljiv, komičan, voleo je da se šali, ali dok se snima vrlo odgovoran i zahtevan. To je za mene bila odlična saradnja. I honorar je, za te devedesete, bio dobar", istakla je Nađa.

PRintscreen/Facebook

Nakon ovoga lepa plavuša se pojavila u još nekoliko spotova, a najponosnija je na učešće na izboru za "Mis JU", gde je osvojila titulu "Mis šarma".

Kako je istakla, danas je u potpunosti fokusirana na sina, a svojevremeno je bila i zaštitno lice jedne lokalne televizije u Herceg Novom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SOCIJALNA PRAVDA: Izazovi i rešenja za prevazilaženje siromaštva i socijalne isključenosti