UCENJIVALA ME DA BUDEMO INTIMNI: Milan Popović izneo svoju stranu priče u sporu sa Severinom Vučković

V.N.

10. 10. 2022. u 09:51

BIZNISMEN Milan Popović, odnosno srpski kralj bakra kako ga zovu, gostujući juče u "Novom jutru" na televiziji Pink govorio je o bivšoj emotivnoj partnerki Severini Vučković, sa kojom ima sina Aleksandra, ocenivši da pevačica ima agresivno ponašanje koje može da se okarakteriše kao poremećaj ličnosti.

УЦЕЊИВАЛА МЕ ДА БУДЕМО ИНТИМНИ: Милан Поповић изнео своју страну приче у спору са Северином Вучковић

Foto: Jutjub printskrin/Jutarnji Program TV Happy, Foto: Jutjub printskrin/Gloria Glam

- Ja sam se zaljubio u osobu koju je Severina glumila - priznao je Popović. - I dalje se osećam emotivno prevarenim, kao neki njen finansijski projekat. Posle šest meseci druženja, odlučio sam da se rastanemo zbog čestih promena raspoloženja koje je imala. Nikada nismo živeli zajedno, viđali smo se vikendima, a svađe su počele posle tri meseca. Odlazio bih i pre neko što svađa počne. Kada sam rešio da se raziđemo, rekla mi je da je u drugom stanju. Odlučio sam da ostanem sa njom, ali ne u emotivnoj vezi, već da budemo partneri u roditeljstvu.

Popović je, tvrdi, finansirao pevačicinu trudnoću jer je tražila da joj nadoknadi sve troškove koje je imala, a nije mogla da radi dok je u drugom stanju:

- Celu trudnoću sam pomogao. Bukvalno sam joj nosio doručak. A onda su počele ucene, ako ne budem intiman sa njom, da će mi zabraniti da budem roditelj.

Kada je njihovom sinu Aleksandru bilo 11 meseci, Severina je rekla Milanu: "Ti si ga napravio, ti se brini o njemu". Pevačica je imala oko milion evra kredita i dečakov otac je predložio da vrati kredit i da alimentacija bude 10.000 evra.

- Kada se porodila, jedva je čekala da se vrati na scenu i to joj je i sada najbitnije - naglasio je Popović. - Predložio sam da sin bude kod mene, kada ona radi, ako neće, opet bi imala para da živi. Rekla mi je da neće da prihvati ništa, da samo želi da se odreknem deteta. Ja sam Balkanac, to je moje prvo dete, a ona je počela da mi brani da ga viđam. Tražila je da joj vraćam kredit i dajem 10.000 evra mesečno za alimentaciju. Sve sam želeo da uradim kako bih viđao sina. Moja želja je bila da dete odrasta uz majku, a ne uz neku treću osobu koja bi brinula o njemu. Poenta nije bila u novcu, nego da se Severina posveti detetu kao majka. Nijednog trenutka nisam davao povod da bi Severina bila u strahu da ću zadržati dete i da joj neću dozvoliti da ga viđa. S moje strane nije bilo uslova, i dalje sam fleksibilan.

Bivši Severinin partner je kazao da nikad nećemo saznati da li je pevačica sa njim bila zbog novca. Za krah braka Severine i Igora Kojića krivi ponašanje pevačice i nagle promene raspoloženja:

- Sada već postaje previše agresivna i to može da se okarakteriše kao poremećaj ličnosti. Mislim da je to granični poremećaj ličnosti. Mene brine dete, jer dete mi je fokus. Plaši me da li se agresivna ponašanja dešavaju pred njim.

 

MAJKA NIJE NA PEVAČICINOJ STRANI

OSVRNUO se juče Milan Popović i na sukob Severine i njene rođene starije sestre Marijane, zbog čega je pevačica nedavno bila hapšena.

- Odakle vam to da je majka stala na Severininu stranu - pita se Milan. - Majka ne bi mogla ni da pročita tu izjavu, a ne da je sastavi. Severinina ekipa je izjavu dala u javnost. Pouzdano znam da njena majka nije to izjavila. Marijanina ćerka Mia je otišla od majke i bliska je sa tetkom. Spor nije nastao oko imovine. Severina i Mia su Marijani slale preteće poruke, da će je zadaviti, iskopati jamu i iseći palac na ruci. Marijana je u Split došla da poseti majku. Severina je banula u stan i napala je oštrim predmetom uz uvrede. Tvrdila je da ja plaćam Marijanu.

BONUS VIDEO - SEĆANjE: Pavle Vujisić nije završio glumu, ali mnogima je mogao da bude profesor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila