ČULA SE GALAMA I ŽENSKO CIČANJE: Oglasile se komšije nakon što je uhapšena Severina Vučković

Novosti online

30. 08. 2022. u 17:52

PEVAČICA Severina Vučković uhapšena je danas u Zagrebu.

ЧУЛА СЕ ГАЛАМА И ЖЕНСКО ЦИЧАЊЕ: Огласиле се комшије након што је ухапшена Северина Вучковић

Foto: Instagram/ severina

Hapšenje je usledilo nakon što je zagrebačka policija od splitskih kolega dobila zahtev za privođenje pevačice nakon sukoba koji se navodno prethodno dogodio u kući majke poznate pevačice.

Hrvatski međe prenose da je Severinu prijavila rođena sestra Marijana da se posle ponoći navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom. Njih dve su se navodno žestoko tukle i to po celom stanu.

Komšije čule galamu

Hrvatski mediji probali su da kontaktiraju Severininu majku, a javila se  ženska osoba rekavši da vlasnica odmara. Jedna od komšinica u zgradi rekla je kratko da je čula galamu i žensko cičanje, ali da to nije odmah povezala sa incidentom na stepeništu, a kamoli sa omiljenom Seve.

- Seve je uvek atrakcija kad dođe svojoj mami, ali iskreno nisam videla da je bila ovde u ponedeljak. Nisam se ni naknadno raspitivala gde je tačno bila ta dreka - rekla je stanarka zgrade.

U slučaju da navedena prijava rezultira optužnicom nadležnom tužilaštvu, kao glavni svedok biće pozvana njihova majka koja, pak, može iskoristiti mogućnost da ne svedoči.

Ovaj fizički sukob nije prvi sukob između Severine i njene sestre Marijane, ali je prvi zbog kojeg je pevačicu sestra prijavila policiji da joj je nanela povrede i zatražila medicinsku pomoć.

(Jutarnji list)

BONUS VIDEO - Zavirite u ormar Jelene Karleuše

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEN POGLED U DARI LEDI KRV U ŽILAMA: Evo kako okrutna časna sestra zapravo izlgeda (FOTO)