NEDA UKRADEN ŽELI PARTNERA SVOJIH GODINA: Ne želi da mu bude mama, ovo su svi kriterijumi koje ima

Novosti onlajn

27. 07. 2022. u 12:12

PEVAČICA Neda Ukraden (71) već dugo je sama, a sada je otkrila kakvog muškarca traži.

НЕДА УКРАДЕН ЖЕЛИ ПАРТНЕРА СВОЈИХ ГОДИНА: Не жели да му буде мама, ово су сви критеријуми које има

Foto Instagram/neda.ukraden

Kroz život, njeno srce pokušali su da osvoje muškarci različite životne dobi, a jedino što ona želi je da nekom ne bude mama.

- Dopadala sam se i mlađima i starijima. Ne bih htela da bude takva razlika da bih mogla da ga rodim. Ne znači da je to sad vrhunska moralna misao, ali ne bih volela da budem mama - rekla je Neda.

Izgled joj, kaže, nije toliko važan koliko ličnost i inteligencija.

- Sad bih tražila nešto drugačije. Mora biti vrlo, vrlo interesantan, zanimljiv, duhovit, pametan, da mu se divim, da bude uspešan, da nije iskompleksiran, da je čovek koji zna i šta je dobro vino i kvalitetno jelo, lep cvet, podrška i kompliment. Sve ovo je uslov svih uslova. Boja očiju i visina potpuno su nebitni - rekla je pevačica za "Ekspres.ba".

Osim karakteristika koje je nabrojala, najbitnije joj je, kaže, zdravlje.

- Sad kad vidim pun sto kad gledam unučiće kako rastu, kad mi ulete u stan, pa se izgrlimo svi onako s vrata, to je radost. Uz svu tu moju vitalnost, energiju, oduševljenje i entuzijazam, šta čovek više može poželeti osim zdravlja. Da što duže uživam u svojoj pesmi i svojoj porodici je moja najveća i jedina želja - dodala je.

Podsetimo, Neda je bila udata za reditelja Milana Bilbiju koji je od nje bio stariji 14 godina. On je preminuo u 77. godini 2013. od posledice moždanog udara, a od tada pevačica retko govori o svom ljubavnom životu.

BONUS VIDEO:

OPUSTILE SE: Ludi letnji ples Slobode Mićalović i Nele Mihajlović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)