FILIP KRAJINOVIĆ JE OPET SINGL: Teniser i njegova devojka okončali vezu, Anđela se iselila iz stana (FOTO)

Novosti online

27. 06. 2022. u 21:49

TENISER Filip Krajinović i njegova dugogodišnja devojka Anđela, okončali su vezu posle tri godine.

ФИЛИП КРАЈИНОВИЋ ЈЕ ОПЕТ СИНГЛ: Тенисер и његова девојка окончали везу, Анђела се иселила из стана (ФОТО)

Foto: INstagram/ Filip Krajinović

Krajinovićeva lepša polovina se iselila iz Filipovog stana u luksuznom beogradskom naselju, a kao razlog raskida se navode "Filipova česta putovanja i razdvojenost".

- Filip je u poslednje vreme stalno na turnirima, a Anđela je retko boravila sa njim. Australija je bila poslednji turnir na koji su putovali zajedno. Nakon toga je sve mečeve pratila od kuće i prilično su se odaljili - rekao je izvor blizak teniseru i dodao:

- Filip je fokusiran na karijeru i maksimalno se posvetio treninzima zbog čega im je i komunikacija bila proređena. Sve to dovelo je do gašenja emocija, pa su seli i porazgovarali. Doneli su zajedničku odluku da je najbolje da se rastanu prijateljski.

 Anđela se nakon te odluke spakovala, napustila njegov stan i vratila u svoj. Uprkos raskidu njih dvoje su ostali u prijateljskim odnosima. Filip i Anđela su već jednom raskidali. Početkom 2020. godine okončali su vezu posle par meseci zabavljanja ali su se ubrzo pomirili i počeli zajednički život.

Filip Krajinović je pre Anđele bio u vezi sa voditeljkom Ninom Radulović.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima