NEKADA NAJMOĆNIJA ŽENA U SRBIJI SE POVUKLA IZ JAVNOSTI: Jovana, ćerka Milke Forcan, sada izgledom obara s nogu (FOTO)

Novosti online

23. 06. 2022. u 00:54

MILKA Forcan dugo je važila za jednu od najuspešnijih i najmoćnijih žena u Srbiji, poslednjih godina se povukla iz javnosti i posvetila svom biznisu i porodici.

НЕКАДА НАЈМОЋНИЈА ЖЕНА У СРБИЈИ СЕ ПОВУКЛА ИЗ ЈАВНОСТИ: Јована, ћерка Милке Форцан, сада изгледом обара с ногу (ФОТО)

Foto: N. Skenderija

Milka ima sina Filipa i ćerku Jovanu, Filip je studirao u Nemačkoj, a ćerka u Ženevi, nakon čega se vratila u Srbiju, a sudeći po fotografijama koje postavlja njena mama, voli putovanja i egzotične destinacije.

Ćerka Milke Forcan već niže poslovne uspehe, pa je i osnovala sopstveni brend i pokrenula elektronsku trgovinu ženskom garderobom s ciljem da približi najnovije trendove, inspirisane ulicama Los Anđelesa.

Iako se ne eksponira u javnosti, Milka Forcan često objavljuje fotografije sa egzotičnih putovanja, a neretko objavi i fotografije na kojima uživa sa decom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan)

Milka Forcan nije krila ponos zbog ćerkinog poslovnog entuzijazma i početničkog uspeha, pa ju je javno pohvalila.

- Ponosna sam na Jovanin projekat, na kome je vredno radila prethodna tri meseca. Verujem da se isplatio rad do 3-4 sata noću, skoro svakog dana, i da onlajn-platforma koja je rađena po uzoru na afirmisane svetske brendove donosi nov kvalitet i ponudu drugačiju od svega postojećeg na našem tržištu - rekla je svojevremeno Milka Forcan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milka Forcan (@milkaforcan)


(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!