ISTA JE ISIDORA BJELICA: Vila Pajkić održala prvu modnu reviju - zbog mame sam zavolela modu (FOTO)

Novosti online

15. 05. 2022. u 22:26

ĆERKA pokojne spisateljice Isidore Bjelice, Vila Pajkić, nedavno je održala prvu reviju i pokazala talenat za umetnost koji je imala od koga da nasledi.

ИСТА ЈЕ ИСИДОРА БЈЕЛИЦА: Вила Пајкић одржала прву модну ревију - због маме сам заволела моду (ФОТО)

Foto Privatna arhiva

Vila Pajkić je osvojila drugo mesto u petak i presrećna je zbog ostvarenja svog sna. 

- I dalje sam pod utiskom, nisam svesna šta se desilo. U petak je bila moja prva revija, odnela sam drugo mesto. Imala sam veliku pomoć kolega i prijatelja. Sam taj konkurs i najava su bili brzi, nisam htela previše da pričam o tome, jer nisam imala vremena ni da razmišljam. Drago mi je što je spontano ispalo - rekla je Vila.

Otkrila je koliko joj je drago što nastavlja porodičnu tradiciju s modom, budući da je poznato koliko ju je volela Isidora Bjelica i koliko su šeširi bili neizostavni deo njenog stila.

- Meni je drago što održavam tu tradiciju. Pogotovo što mi svi tamo govore da ličim na majku. Ona je razlog što sam zavolela modu, oduvek sam bila okružena modom. Sama ta činjenica da znam da bi bila ponosna je dovoljna. Mama bi mi rekla da radim ono šta me čini srećnom i da budem u tome najbolja što mogu. Možda bi mi zamerila što nema neki šešir kao aksesoar, ali sigurno bi joj se svidelo - rekla je Vila.

Iz prvog reda su je, rekla je, podržavali tata Nebojša i brat Lav.

- Mislim da je Lav bio najsrećniji od svih, on mi je pomogao oko svega, za svaki detalj sam njega pitala i baš mi je pomogao. Bio je prva osoba koju sam videla kada su proglasili pbednika, pa me opustio u tom trenutku, koliko sam se uplašila - priznala je.

Dodala da će možda i naterati brata da bude maneken nekom prilikom. 

- Moj tata Nebojša ima svoje modne momente, tako da i on ima uticaj. Videćemo za šešire, neću sve da odajem. Punu podršku sam dobila, zahvalna sam. Zvali su me i mamini prijatelji, poruke nisu prestajale - zaključila je Vila Pajkić.

BONUS VIDEO - Tamara Bakić: Manekenka koja je obeležila jednu eru

(Pink)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili