SVIĐA MI SE KAD SAM DEBELA: Linda Evans od „Dinastije“, do hapšenja - Život me naučio da volim sebe (FOTO/VIDEO)

V. N.

20. 06. 2022. u 21:21

AMERIČKA glumica Linda Evans (79), koja je osamdesetih igrala Kristl Karington u sapunici "Dinastija" i iza sebe ima karijeru koja traje više od 60 godina.

СВИЂА МИ СЕ КАД САМ ДЕБЕЛА: Линда Еванс од „Династије“, до хапшења - Живот ме научио да волим себе (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Mnoge generacije nekada su pratile popularnu i čekali su svaku novu epozidu sa nestrpljenjem. Jednoj od najlepših žena i glumica tog vremena serija “Dinastija”  donela neverovatnu popularnost i mnogobrojne nagrade.

Linda je postala pop ikona osamdesetih godina zajedno sa glumicom DŽoan Kolin, a i dan danas mnogi pamte njenu sofisticiranu lepotu i dobrotu verne Kristl.

Glumica je osvojila svet svojim neverovatnim plavim očima, a svi su bili oduševljeni kako je glumica lepo starila, ipak sve se to promenilo 2017. godine kada je isplivao snimak njenog hapšenja.

Linda, koja je godinama imala probleme sa zavisnošću od lekova protiv bolova, uhapšena je 2014. godine zbog prebrze vožnje pod dejstvom opijata, kada je na zadnjem sedištu njenog džipa pronađena gomila pilula.Tada je nastao i sporan snimak na kome ona nema ni gram šminke i pod vidnim je uticajem nekih supstanci , ali je vešto skrivan naredne tri godine.

Glumica je godinama patila od neopisivih bolova u leđima, koji su bili toliki da je na momente pomišljala da oduzme sebi život. To ju je nateralo na neumerenu upotrebu medicinskih sredstava. Pored tih fizičkih bolova, ona je godinama patila i od depresije, a kasnije se zbog terapija i agresivnog lečenja problema sa leđima suočila sa gubitkom kose, zbog čega je morala da nosi periku.

Inače, Linda je pretrpela udarce i na emotivnom planu – iza nje su dva razvoda. Prvi muž DŽon Derek ju je ostavio zbog 30 godina mlađe ljubavnice, a razvela se i od drugog supruga Stena Hermana. Imala je i burnu jednogodišnju vezu sa muzičarem Janijem, koji ju je podsticao da se podvrgne estetskim operacijama.

Danas kaže da je jedina lekcija koju je naučila u životu da prihvatiš sebe kakav jesi.

- Mislila sam da je briga o sebi ići u banju ili kupiti nešto kako biste se osećali bolje. Trebalo mi je mnogo vremena da shvatim da to dolazi iznutra. Život me je naučio da moram da volim sebe i mladu i staru, i mršavu i debelu - rekla je Evansova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

OKTOBAR JE PRELEP ZA ODMOR U HURGADI: Ovaj hotel ima sve – luksuz, plažu, golf terene, dobru hranu i još bolju uslugu