PETAR GRAŠO I HANA HULJIĆ PRVI PUT O BEBI: Još uvek nismo kupili sve što treba, ne treba pretrpavati

Novosti onlajn

16. 06. 2022. u 09:37

HANA Huljić i Petar Grašo uskoro će se ostvariti prvi put u ulozi roditelja, a sada su otkrili da nisu završili sve pripreme za dolazak bebe.

ПЕТАР ГРАШО И ХАНА ХУЉИЋ ПРВИ ПУТ О БЕБИ: Још увек нисмо купили све што треба, не треба претрпавати

Foto: Printskrin/Instagram

Na otvaranju splitske poliklinike su sve oči bile uprte u njih, a posebnu pažnju je privlačio trudnički stomačić buduće mlade mame. Tada su za tamošnje medije ispričali šta čekaju da bi započeli potražnju stvari potrebnih za bebu.

- Osećam se i kao svaka druga trudnica na svetu, sve je u redu - počela je razgovor Hana, pa nastavila o tome koliko se brine o svom zdravlju.

- Tata je veliki hipohondar. On brine za sebe i sve nas. Baš je veliki hipohondar, tako da brinem se onoliko koliko treba, sad malo više jer moram - istakla je, nakon čega se Grašo ubrzo nadovezao, ali opet ne želeći mnogo da detaljiše o prinovi.

- Ne bih puno o detetu osim da sam naravno srećan i da je to svakako trenutak koji će obeležiti moj život - naglasio je pevač.

Do porođaja je ostalo oko mesec i po dana, prenose mediji, ali što se njih tiče, za „trčanje" nema mesta.

- Nismo još kupili sve što je potrebno za dete, imamo još vremena. Imamo stvari od njegove sestre, ne treba ni pretrpavati - kratko je rekla Hana.

BONUS VIDEO:

Milica Pavlović u vrućem izdanju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!