"DŽONI DEP ME NIKADA NIJE UDARIO": Slavna manekenka stala u odbranu glumca na sudu

Novosti online

25. 05. 2022. u 17:31

DžONI Dep i njegova bivša supruga Amber Herd već nedeljama vode sudsku parnicu jedno protiv drugog, suđenje prati ceo svet, a sada je kao svedok došla Depova bivša devojka, manekenka Kejt Mos.

ЏОНИ ДЕП МЕ НИКАДА НИЈЕ УДАРИО: Славна манекенка стала у одбрану глумца на суду

Foto: Tanjug AP

Sudski proces Depa i Herdove se sve više zahuktava, a danas je glavni svedok manekenka Kejt Mos sa kojom je Džoni Dep u mladosti bio pune četiri godine.

Podsećamo, do poziva za svedočenje je došlo usled izjave Amber Herd u kojoj je pomenula da je Dep slavnu britansku manekenku gurnuo niz stepenice.

Amber Herd i Džoni Dep su oko 14 časova po evropskom vremenu stigli na sud, sada se čeka da suđenje zvanično i počne. Depov tim advokata sada predstavlja nove svedoke do kojih su došli.

Manekenka Kejt Mos prva je od današnjih svedoka na suđenju i počela je da svedoči o vezi sa glumcem i usledilo je pitanje o navodima da ju je Dep gurnuo niz stepenice.

- Džoni i ja smo napuštali hotelsku sobu i ja sam se okliznula na stepeništu, vrisnula sam jer nisam znala šta mi se dešava, osećala sam bol, on je potrčao ka meni i pozvao pomoć. Džoni me nikada nije gurnuo, udario ili bilo šta slično. Potvrđujem da me nije nikada gurnuo niz stepenice - rekla je Kejt na pitanje o navodnom incidentu.

Svedočenje manekenke je trajalo veoma kratko, jer je bilo neophodno da odgovori samo na navode Herdove.

BONUS VIDEO - PORUKA KRATKA - DIREKTNO U GLAVU Konstraktin koncert u školi, veći lom nego na Evrosongu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a