"TETKA JE SPORA": Konstrakta objavom na Instagramu nasmejala sve (FOTO)

Novosti online

21. 05. 2022. u 17:54

ANA Đurić Konstrakta, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji oglasila se na Instagramu.

ТЕТКА ЈЕ СПОРА: Констракта објавом на Инстаграму насмејала све (ФОТО)

Foto: Profimedia

- Hvala na pažnji. Thank you. Grazie. Tetka je spora na instagramu, oprostite joj što se tek sad zahvaljuje. Bilo lepo i Torinu - napisala je Konstrakt uz niz fotografija sa takmičenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

Podsetimo, Konstrakta je na Evroviziji koja je ove godine održana u Torinu zauzela peto mesto.

Konstrakta se nakon finala Evrovizije u Torinu našla na stranicama čuvenog "NJujork tajmsa", kao i na njihovom sajtu i zvaničnoj Instagram stranici. U tekstu pod naslovom: "Megan Markl stigla na evrovizijsku scenu. Nekako!", novinar američkog lista ističe da je Konstraktin nastup predstavljao umetnički performans.

- Možda i najčudniji nastup večeri, srpska predstavnica Konstrakta, upravo je zauzela pozornicu, kako bi izvela svoju pesmu "In corpore sano". Tehnički, to je pesma, ali više predstavlja umetnički performans. Konstrakta tokom cele pesme sedi i najveći deo vremena pere ruke u lavoru, dok četvoro njenih igrača uvija peškire oko svojih ruku - navodi se u tekstu ispod fotografije s nastupa koja je obišla svet.

Ovo nije prvi put da se Konstrakta pominje u američkim medijima, pa su se tako na sajtu Hafington posta posebno citirale reči Konstrakte da je Megan Markl deo pesme "ne zato što je toliko važna u ovom slučaju, već što je predstavnik svih onih ljudi u medijima na koje smo fokusirani".

BONUS VIDEO - IMITACIJA: Ana Kokić kao Jelena Karleuša

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)