SAHRANJEN IGOR STAROVIĆ: Ispraćen na večni počinak uz najveći hit svog benda (FOTO)

Novosti online

21. 05. 2022. u 12:47

PEVAČ grupe "Divlji kesten" Igor Starović sahranjen je danas na beogradskom groblju "Lešće".

САХРАЊЕН ИГОР СТАРОВИЋ: Испраћен на вечни починак уз највећи хит свог бенда (ФОТО)

FOTO: Ata images

Starovića je ispratila na večni počinak porodica kao i veliki broj kolega i prijatelja.

Starović je sahranjen uz zvuke pesme "Kristina".

FOTO: Ata images

Sahrani su prisustvovali pevačica Zorana Pavić, Filip Žmaher, Milan Đurđević. Na večni počinak su ga ispratila braća Aleksandar, Boris i Andrej sa porodicama.

FOTO: Ata images

Podsetimo, Igor Starović preminuo je u utorak na Drugoj hirurškoj klinici u 56. godini. Muzičaru je pukla aorta, a borba za njegov život trajala je pet dana.

U jednom trenutku Igor se osetio bolje, ali je kasnije ipak preminuo. Igor se proslavio u bendu "Divlji kesten" u kom je proveo 10 godina.

Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Nataša", "Gori, gori, srce moje".  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!