UKRAJINCI VIŠE NISU BROJ JEDAN: Evo kako se u Evrovizijskoj anketi kotira naša Konstrakta (FOTO)

Novosti online

11. 05. 2022. u 20:44

EVROVIZIJSKO "ludilo" ne jenjava, a cela Evropa je na nogama ove nedelje i sve oči su uprte ka Torinu i 66. takmičenju po redu gde se grozničava čeka pobednik ili pobednica.

УКРАЈИНЦИ ВИШЕ НИСУ БРОЈ ЈЕДАН: Ево како се у Евровизијској анкети котира наша Констракта (ФОТО)

Foto Twitter/Eurovision Song Contest

Na sajtu Eurovision world, na kom se mogu videti i kladioničarkske kvote, napravljena je anketa i postavljeno jednostavno pitanje:

Ko treba da pobedi na Evroviziji 2022.? I ljudi su glasali (skoro 200.000 glasova), a rezultati (do sada) su veoma zanimljivi.

Naime, Srbija ima 5 odsto šansi da pobedi, ali iako je tokom proteklih meseci Ukrajina uvek bila na vrhu liste za pobedu, ovog puta to nije slučaj. Ona je na četvrtom mestu sa osam posto šansi, dok je Italija na prvom mestu sa 9 posto, koliko imaju Španija i Švedska.

Foto: Printscreen Eurovisionworld

 

U prvom polufinalu Evrovizije predstavilo se 17 zemalja: Albanija, Letonija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Ukrajina, Bugarska, Holandija, Moldavija, Portugal, Hrvatska, Danska, Austrija, Island, Grčka, Norveška, Jermenija.

Zemlje koje su prošle u finale 66. Evrovizije su: Švajcarska, Jermenija, Island, Litvanija, Portugalija, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Holandija.

Države koje nisu uspele da se plasiraju dalje su: Bugarska, Letonija, Slovenija, Hrvatska, Austrija, Danska i Albanija.

U nastavku pogledajte i ostale postotke, odnosno šanse za pobedu ostalih zemalja.

Foto: Printscreen Eurovisionworld

 

Naša Konstrakta nastupa u četvtak, u drugoj polufinalnoj večeri, 12. maja.

Inače, Konstrakta je trenutno na 10. mestu što se tiče kladionica i njihovih predviđanja.

Foto: Printscreen Eurovisionworld

 

(Kurir)

BONUS VIDEO - UVEK ISPRED DRUGIH: Proslavljen drugi rođendan "Magazina Novosti

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024