IDE NA VANTELESNU OPLODNJU: Seka Aleksić hoće da proširi porodicu - Želim još troje dece (FOTO)

Novosti online

08. 05. 2022. u 23:49

POZNATA pevačica Seka Aleksić otkrila je da planira da ode na vantelesnu oplodnju, u želji da proširi porodicu.

ИДЕ НА ВАНТЕЛЕСНУ ОПЛОДЊУ: Сека Алексић хоће да прошири породицу - Желим још троје деце (ФОТО)

Foto: Instagram/Seka Aleksić

Seka Aleksić je navela da želi veliku porodicu i čak petoro dece.

- Sve neke greške koje napravimo kao roditelji kod prvog deteta, ispravljamo kod drugog, trećeg, četvrtog i petog. Nadam se da će da bude i petog. Nadam se, ja želim. U septembru opet planiram vantelesnu oplodnju. Šta god bude neka Bog da samo zdravlje - rekla je pevačica, koja u braku sa Veljkom Piljikićem ima dva sina, Jakova i Jovana.

Pevačica se osvrnula i na sebe kao majku i istakla da je srećna i zadovoljna što se ispunila kao majka, što je dugo priželjkivala.

- Zamisli da rodim blizance. Koliko god da Bog da ja sam zadovoljna. Mada i da ne bude više, ja sam srećna i zadovoljna. Ostvarila sam se kao majka ono što sam dugo želela - istakla je.

Seka je istakla i da je za nedavni rođendan poželela kokoške i kokošinjac. Pevačica je takođe dodala da će biti glavna za ceo taj proces kada taj poklon i dobije.

- Kokošinjac stiže za 11 dana. Običan kokošinjac, samo što nismo imali vremena da ga sklopimo, pa smo poručili kod nekog koji to radi. Kokošaka sam mislila da imam 10 i 2 petla. Ali sam razmišljala kada već uzimam 10 kokošaka, da li je možda malo 2 petla pa da uzmem još jednog. Mada svakako jedva čekam - rekla je pevačica.

Dodala je da bi volela sve životinje u dvorištu, ali da je na insistiranje njenog muža Veljka to morati da pričeka.

- Ja sam inače u dvorištu htela sve životinje. Mada me je Veljko molio da ne preterujemo i da idemo polako. Pa ćemo negde pored nešto da napravimo. Sve želim, bukvalno sve. Volim životinje, posebno domaće što i deca vole. Mislim da i tako treba decu odgajati i učiti ih svemu pa oni kad odrastu nek odluče šta će i gde će - rekla je pevačica.

BONUS VIDEO - JELENA KARLEUŠA ZA "NOVOSTI": Neka Duško priča...

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HVALA TI! Bolne reči Noletove snajke - oprostila se od preminule voditeljke: Od našeg prvog susreta...