PIO JE FLAŠU VOTKE NA DAN: Oskarovac ugledao devojku u reklami, zaljubio se i otišao u Brazil - zajedno su pola veka! (FOTO)

Novosti online

23. 04. 2022. u 23:22

LEGENDARNI Majkl Kejn je viđen pre par nedelja sa suprugom Šakirom Bekš na večeri u restoranu "Scotts" u Londonu. Ovo je njegov prvi izlazak u javnost nakon operacije, a pri ulasku u restoran, videlo se kako mu pomoć pruža nepoznata muška osoba.

ПИО ЈЕ ФЛАШУ ВОТКЕ НА ДАН: Оскаровац угледао девојку у реклами, заљубио се и отишао у Бразил - заједно су пола века! (ФОТО)

Foto: EPA

Par je u braku 49 godina, a glumac, koji iza sebe ima neverovatnu karijeru, zaljubio se u nekadašnju manekenku na prvi pogled. Naime, on je gledao reklmu za kafu 1971. godine u kojoj je primetio Šakiru - piše Blic Žena.

- Bio sam sa prijateljem kod kuće i gledali smo televiziju kad su prikazali reklamu za kafu iz Brazila. Video sam devojku koja je bila u reklami i rekao prijatelju: 'Ovo je žena za mene, sutra putujem u Brazil kako bih je našao' - otkrio je Majkl.

Dvostruki oskarovac potom je otišao u noćni klub i tamo sreo prijatelja, kome je rekao gde putuje i pozvao ga da ide sa njim. Sve mu je objasnio, a onda su shvatili neverovatnu slučajnost.

- Rekao mi je da radi za tu kompaniju kafe. Pitao sam ga da li mi može pomoći da je pronađem kada stignem u Brazil, a on mi je rekao: Ona nije Brazilka, Indijka je, živi nekoliko ulica odavde - priča Kejn.

Glumac neretko ističe koliko mu je supruga promenila život:

- Bez nje bih davno bio mrtav. Verovatno bih se opio do smrti.

Foto: EPA

 

Tvrdi kako je nekada ispijao bocu votke na dan i pušio nekoliko kutija cigareta na dan, a Šakira ga je smirila i prestao je sa lošim navikama. Kaže da mu je ona dala motiv da ostane trezan i zdrav.

- Ona je moja desna ruka, osoba od poverenja i sve joj govorim. Bio sam slavan kada sam je upoznao, ali ne bih ovako daleko stigao bez nje - naglasio je glumac, pa je dodao kako je u svojoj dugoj glumačkoj karijeri često bio okružen zgodnim ženama, ali nikada nije imao poriv da prevari suprugu jer je njemu otkad ju je prvi put video ona najlepša.

- Nikad nisam bio u iskušenju da zastranim i prevarim je. Neke moje kolege tvrde kako se prevara na setu ne računa, ali ja se nikad nisam sa time slagao i uvek vodim suprugu na snimanje - objasnio je Kejn i dodao:

Foto: EPA

- Za početak, tipična stvar pri snimanju filmova jeste odlazak na različite lokacije, sa mnogo prekrasnih glumica, a oženjen si. Znate i sami šta bi se moglo dogoditi.

Britanski glumac, koji je odigrao više od 100 filmskih uloga i osvojio sve važne nagrade, pohvalio se kako je njegov brak fenomenalan, a otkrio je i koja je tajna njegova uspeha.

- Tajna uspešnog braka je u dva kupatila. Nikad ne želiš deliti kupatilo sa ženom ili završiti u nekom uglu gde stoje tvoje stvari za brijanje i ostale stvari. Ja sam stariji od nje i treba mi više prostora - ispričao je oskarovac.

Kaže kako su žena i on u svemu jednaki.

Foto: EPA

- Ne postoji mala žena udata za veliku filmsku zvezdu ili neko slično sr**e poput toga - rekao je. Naglasio je kako je potrebno svog partnera uključiti u sve i tako je sa njim i suprugom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo