OGLASIO I OTAC DETETA: Verenik Britni Spirs otkrio šta misli o pevačicinoj trudnoći (FOTO)

Novosti online

14. 04. 2022. u 21:10

POPULARNA pevačica Britni Spirs objavila je da je u drugom stanju, te da čeka svoje prvo dete sa verenikom Semom Asgarijem.

ОГЛАСИО И ОТАЦ ДЕТЕТА: Вереник Бритни Спирс открио шта мисли о певачициној трудноћи (ФОТО)

Foto: Instagram/

Britni ne krije oduševljenje prinovom u porodici, a ni sam Sem, koji se oglasio na Instagramu, nije ništa manje oduševljem ovim lepim vestima.

- Brak i deca su prirodni deo snažne veze ispunjene ljubavlju i poštovanjem. Očinstvo je nešto čemu sam se uvek radovao i ne shvatam to olako. To je najvažniji posao koji ću ikada raditi - Sem je napisao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam Asghari (@samasghari)

Par se upoznao na snimanju spota za njenu pesmu "Slumber Parti" 2016. godine, ovo će im biti prvo zajedničko dete, a pevačica ima već dva sina tinejdžera Šona Prestona (16) i Džejdena Džejmsa (15).

Podsetimo, pevačica je primetila da se ugojila, pa je odlučila da proveri da li je trudna, kupila je test koji je ispao pozitivan, te je srećnu vest podelila sa fanovima na društvenoj mreži instagram, putem objave u kojoj je napisala:

- Izgubila sam toliko kilograma da bih otišala na putovanje na Maui samo da bih ih tamo povratila… Pomislila sam „Bože… šta mi se desilo sa stomakom???” Moj muž je rekao „Ne budi glupava, trudna si od hrane !!!” Pa sam uradila test za trudnoću… i uhhhhh pa… imaćemo bebu… 4 dana kasnije dobila sam još malo trudnoće od hrane... Raste!!! Ovog puta ću raditi jogu svaki dan!!! Širimo puno radosti i ljubavi - napisala je.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)