DŽONI DEP I AMBER HERD UOČI SUĐENJA: Bivša supruga oglasila se pismom (FOTO)

Novosti online

10. 04. 2022. u 19:21

AMBER Herd, bivša supruga Džonija Depa oglasila se pismom na društvenim mrežama, uoči dana suđenja povodom međusobnih kleveta bivšeg bračnog para.

ЏОНИ ДЕП И АМБЕР ХЕРД УОЧИ СУЂЕЊА: Бивша супруга огласила се писмом (ФОТО)

Foto Tanjug-AP

Džoni Dep je 2019. godine pokrenuo tužbu u kojoj je naveo da ga je bivša žena oklevretala u pismu koje je objavio Vašington Post 2018. godine. Glumac koji je posle burnog razvoda od Herd i njenih tvrdnji da je pretukao, ostao bez niza filmskih uloga, traži odštetu od 50 miliona dolara.

Amber Herd objavila je na svom Instagram profilu pismo upućeno javnosti pre sudskog spora koji počinje 11. aprila 2022. godine.

- Narednih nekoliko nedelja neću biti na internetu. Kao što već znate biću u Virdžiniji, gde ću se na sudu suočiti sa bivšim mužem Džonijem Depom. On me je tužio zbog otvorenog pisma koje sam napisala za Vašington Post u kome sam se prisetila svojih iskustava sa nasiljem u porodici.

Nisam imenovala njega, već sam pisala o ceni koju žene plaćaju govoreći o moćnim muškarcima. Nastavljam da plaćam tu cenu, ali se nadam da ću kada se ovaj slučaj završi, moći da nastavim dalje, kao i Džoni Dep.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Uvek sam gajila ljubav prema Džoniju i boli me da preživljavam detalje našeg zajedničkog života pred svetom.U ovom trenutku prepoznajem trajnu podršku koju sam dobijala svih ovih godina, oslanjajući se na nju tokom predstojeće nedelje više nego ikada - napisala je glumica Amber Herd.

U novembru 2020. godine glumac Džoni Dep izgubio je spor protiv britanskog tabloida The Sun, koji je 2018. godine objavio tekst u kome je glumac označen kao nasilnik.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri