"AKO NAM JOŠ NEKO POMENE..." Rusi videli skandal na dodeli Oskara, kada je Vil Smit ošamario voditelja, a reakcija...

Novosti online

28. 03. 2022. u 20:40

RAT u Ukrajini na kratko je, kada je reč o svetskim medijima, zasenio skandal koji se dogodio na sinoćnoj dodeli Oskara. Tada je komičar Kris Rok neprimereno prokomentarisao bolest Džejde Pinket-Smit, supruge Vila Smita, a čuveni glumac je zbog toga izašao na binu i ošamario pomenutog voditelja programa. Snimak tog šamara obišao je planetu, a jednu od najduhovitijih reakcija imao je fudbalski klub Spartak iz Moskve.

АКО НАМ ЈОШ НЕКО ПОМЕНЕ... Руси видели скандал на додели Оскара, када је Вил Смит ошамарио водитеља, а реакција...

FOTO: Tanjug/AP

Podsetimo, Rok je na dodeli američkih filmskih nagrada rekao da Smitova supruga, koja inače ima vrlo kratku frizuru jer boluje od alopecije, izgleda kao Demi Mur u filmu "G. I. Jane".

Nastavivši i drugom rečenicom da se šali na njen račun ("očekujem te u nastavku filma, Džejda!"), glumac je najpre sa svoje stolice rekao "ne uzimaj ime moje žene u je**na usta", a onda ustao, došao na binu i udario Roka.

Istu rečenicu ponovio je i kada se vratio na mesto, što možete pogledati i vi na snimku koji je samo na Tviteru pregledan više od 22 miliona puta:

A dok je ceo svet pričao o onome što je Vil Smit uradio...

Vil Smit i supruga Džejda Pinket-Smit / Foto: Tanjug/AP

... reagovao je i fudbalski klub Spartak.

Podsetimo, taj klub je nedavno izbačen iz Lige Evrope, u kojoj je trebalo da se sastane sa nemačkim Lajpcigom. Kažnjen je, prosto, jer je iz Rusije, a ruski sportski klubovi i organizacije su masovno izbacivani iz takmičenja zbog dešavanja u Ukrajini, u koju je ušla ruska vojska.

Uzalud su i klubovi, i pojedinačni sportisti, i reprezentacije, odnosno Savezi, pisali nadležnim međunarodnim institucijama da specijalna vojna operacija Rusije nema veze sa njima kao akterima sporta, niti u njoj ima povoda da bi se bilo kome izricale sankcije, ali i MOK, i UEFA, i FIFA, i FIBA, i Evroliga, i silne druge nadležne institucije ostale su neme na te molbe i apele. Prosto, Rusi su "morali" da budu izbačeni iz svega, a možda je najžalije Spartaku iz Moskve, koji je u trenutku izbacivanja najdalje i dogurao, do same završnice Lige Evrope.

Taj klub iz prestonice Rusije, inače, veoma je popularan na društvenim mrežama, zbog zanimljivih objava, a jedna takva, duhovita opaska, desila se i ovog dana, posle skandala na dodeli Oskara.

Naime, uz snimak trenutka incidenta, kada Vil Smit lupa šamar Krisu Roku, iz Spartaka su poručili:

- Ovako i mi, ako nam neko još samo jednom spomene Ligu Evrope.

Bonus video: Kako je Jokić postao najbolji košarkaš kada se tome ama baš niko nije nadao?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)