AKO ME KONSTRAKTA POZOVE, NEĆU IĆI S NJOM U TORINO: Nakon podrške, Marija Šerifović iznenadila izjavom

Novosti onlajn

07. 03. 2022. u 14:38

UMETNICA Ana Đurić Konstrakta ove godine pobedila je na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" i Srbiju će predstavljati u Torinu na ovom prestižnom takmičenju.

АКО МЕ КОНСТРАКТА ПОЗОВЕ, НЕЋУ ИЋИ С ЊОМ У ТОРИНО: Након подршке, Марија Шерифовић изненадила изјавом

Foto: Ata images

Njenu pobedu prokomentarisala je i pevačica Marija Šerifović koja je 2007. godine pobedila na Evroviziji sa pesmom "Molitva".

Nakon što joj je čestitala na Tviteru na prvom mestu, Marija je sada za medije izjavila da ipak neće ići u Torino, kao što je to uradila prošle godine kada su Uraganke nastupale.

- Podržavam Konstraktu, navijaću apsolutno za nju u Torinu i to je to - započela je Šerifovićeva, pa je za "Blic" prokomentarisala da li Konstrakta može doneti pobedu Srbiji sa pesmom "In corpore sano".

- Ja za početak smatram da je važno da uđe u finale, ostalo su više sile - rekla je Marija, koja je potom otkrila da neće ići u Torino ako je Konstrakta pozove jer će tada imati previše obaveza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)