EMINA LAGALA DA NIJE DOBILA PARE: Sud u Istanbulu obustavio tužbu protiv Mustafe Sandala zbog neplaćanja alimentacije

V. N.

03. 03. 2022. u 09:20

DRUGI izvršni sud u Istanbulu prihvatio je zahtev turskog pevača Mustafe Sandala (52) da obustavi tužbu koju je protiv njega podnela bivša supruga, srpska pevačica Emina Jahović (40), jer nije plaćao nagomilanu alimentaciju za njihove sinove Jamana (13) i Javuza (10).

ЕМИНА ЛАГАЛА ДА НИЈЕ ДОБИЛА ПАРЕ: Суд у Истанбулу обуставио тужбу против Мустафе Сандала због неплаћања алиментације

Foto ATA Images

Slučaj je poništen kada je Sandal dokazao da je Jahovićevoj isplatio ukupno 1,8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Sud je utvrdio da je Mustafa bivšoj ženi isplatio 968.000 turskih lira, dok je još 900.000 lira platio Emini za dvogodišnji zakup vile u predgrađu Čubuklu. Vila, inače, pripada Mustafi. U sudskoj odluci vidi se da je Sandal u potpunosti platio rate za školovanje i sve ostale potrebe sinova. Kako piše list "Hurijet", ispostavilo se da Emina, koja je tužila Mustafu jer navodno nema od čega da živi pošto joj ne isplaćuje alimentaciju, više nego odlično zarađuje od biznisa sa kozmetičkom linijom Yaemina.

Foto S. Sarić

List piše da je za kompaniju dobila četiri miliona evra investicione podrške i mesečnu platu od 10.000 dolara. Takođe, navode da je njen prosečni mesečni prihod u Srbiji od kozmetike 50.000 turskih lira (oko 3.200 evra). O tužbi za ukidanje alimentacije koju je podneo Mustafa Sandal, sud će odlučiti na predstojećim ročištima, tvrde mediji sa Bosfora.

Podsetimo, jedna od najvećih turskih muzičkih zvezda i novopazaraska Penelope Kruz, upoznali su se 2004. na plaži u Bodrumu. Emina nije imala pojma ko je on, a Mustafa je mislio da je ona manekenka. Veza im je, u početku, bila tajna, dok ih nisu razotkrili paparaci. Raskinuli su 2006. ali su brzo shvatili da ne mogu jedno bez drugog, pa su se dve godine kasnije venčali. U braku su bili 10 godina, a razveli su se u junu 2018.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!