PRETUČENA SRPSKA PEVAČICA: Marina otkrila potresne detalje - tukli je pendrekom u Vrnjačkoj Banji! (FOTO)

G. ĆIROVIĆ

28. 02. 2022. u 09:36 >> 09:52

NEKADAŠNjA učesnica programa „Zvezde Granda“ pevačica Marina Radosavljević pretučena je sinoć, oko 19.30, u Vrnjačkoj Banji.

ПРЕТУЧЕНА СРПСКА ПЕВАЧИЦА: Марина открила потресне детаље - тукли је пендреком у Врњачкој Бањи! (ФОТО)

Foto: Facebook printscreen/Marina Radosavljevic

Kako je napisala na svom Fejsbuk profilu, nju su napala dvojica maskiranih muškaraca, a ovdašnja policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Marina je napisala da su je muškarci napali bez razloga, poprskali je suzavcem, oborili na zemlju i udarali pendrekom.

- To se dogodilo nedaleko od lokala gde je trebalo da nastupim. Dvojica krupnijih muškarca napala su me bez bilo kakve verbalne konverzacije. Jedan od njih nespretno je prskao suzavcem, drugi me oborio i obojica tukli pendrekom bez objašnjenja i meni znanih motiva - napisala je Marina na svom profilu uz fotografiju povređene ruke.

Ona navodi i da je strašno što se ovakve stvari dešavaju ženi, nečijoj ćerci, sestri, pa tek onda pevačici.

- Bespomoćno sam ležala na podu i gledala kako blago trčećim korakom preskaču korito Vrnjačke reke i odlaze – dodaje pevačica. - U neverici sam, ali sam dobro i stabilno psihički toliko da pokušaj zastrašivanja, prebijanja i eventualnog ubistva mogu podvesti pod kukavičluk i loš sistem funkcionisanja današnjice. Jesmo li mi u Teksasu ili Vrnjačkoj Banji? Osećam se razočarano i nezaštićeno.

Kako saznajemo, slučaj je prijavljen policiji koja preduzima sve mere na utvrđivanju okolnosti pod kojima se incident dogodio i traga za počiniocima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)