PRVI PUT ZAJEDNO U JAVNOSTI OD POMIRENJA: Tijana i Slaviša Čurović na FESTU, osmesima rekli sve (FOTO)

Novosti online

26. 02. 2022. u 00:45

GLUMAČKI par Slaviša i Tijana Čurović prisustvovali su večerašnjem otvaranju jubilarnog 50. FEST-a, a to je njihovo prvo zajedničko pojavljivanje nakon pomirenja.

ПРВИ ПУТ ЗАЈЕДНО У ЈАВНОСТИ  ОД ПОМИРЕЊА: Tijana i Slaviša Čurović на ФЕСТУ,  осмесима рекли све (ФОТО)

Foto: Instagram/tijana_curovic

Njih dvoje su nedavno potvrdili da su se pomirili i to sedam godina nakon razvoda. Iako nisu detaljisali kako je do pomirenja došlo, kratko su potvrdili da da su "opet zajedno".

- Nećemo davati veće intervjue, ali evo čiste ekskluzive za vas - ponovo smo svi zajedno - rekla je ranije Tijana za "Story".

Oni su se pojavili zajedno na otvaranju 50. FEST-a, međutim Tijana nije želela da daje izjave, istakavši da je došla da pruži podršku suprugu koji je "zvezda večeri".

Na crvenom tepihu pozirali su držeći se ruku pod ruku. Bili su vidno raspoloženi i nisu skidali osmeh sa lica kojim su bez reči rekli sve.

U izjavi za medije ni Slaviša se nije osvrnuo na nedavno pomirenje sa bivšom suprugom.

- Na ovom filmu smo jako dugo radili i ponosni smo na film "Mrak" i na to kako je urađen. Na Festu ima mnogo kvalitetnih filmova, stoga pozivam sve građane da dođu i podrže naše filmove shodno merama. Mislim da smo ovim filmom osvetleli obraz i da će publika biti zadovoljna - rekao je glumac.

BONUS VIDEO - BIVŠI NISU PROKOCKALI MOJE POVERENJE: Nataša Bekvalac o bivšim supružnicima

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!